Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Show
lines
Ukupno
102
lines found

Intel

 

Ubiquiti

 

NVIDIA

 

SYNOLOGY

 

Dell

 

CloudFest

 

Edgecore Networks

 

SOLIDIGM

 

Prestigio Solutions

 

JoinU

 

Edgecore

 

Seagate

 

AMD

 

ryzen

 

ASBIS

 

Devialet

 

Core

 

ASUS

 

Pure Storage

 

AENO

 

Xeon

 

Ubiquiti Networks

 

BlackBerry

 

AI

 

Supercomputer

 

RadeonPRO

 

Radeon

 

SUPERMICRO

 

SERVER

 

Infinidat

 

STORAGE

 

NUC

 

7000X3D

 

DESKTOP

 

AWARD

 

CPU

 

GIGABYTE

 

PICA8

 

NortonLifeLock

 

Avast

 

EPYC

 

Canyon

 

IP Infusion

 

PROMO

 

Windows

 

Microsoft

 

Crucial

 

PC

 

Gaming

 

Prestigio

 

Perenio

 

Clevetura

 

MIMOSA

 

Keyboard

 

SSD

 

LOGITECH

 

Webinar

 

OPTANE

 

DISTRIBUTION AGREEMENT

 

11th Gen

 

BANG&OLUFSEN

 

11Gen

 

vGPU

 

10THGEN

 

Arena

 

BANG&OLUFSEN

 

Networking

 

SONICWALL

 

Mellanox

 

X11

 

2ND GEN

 

ASBIS Srbija

 

BALLISTIX

 

SRBIJA

 

GEJMERSKE MEMORIJE

 

CRUCIAL ASBIS SRBIJA

 

BALLISTIX GDE KUPITI

 

CLOUD

 

NETWORK

 

HDD

 

ATHLON

 

CPU SERVER

 

Memory

 

Western Digital

 

Infortrend

 

10th Gen

 

Tyan

 

Google

 

GPU

 

VDI

 

9th Gen

 

Compute stick

 

Graphics Card

 

FPGA

 

THREADRIPPER

 

ACCELSTOR

 

DISTRBUTION AGREEMENT

 

SOLUTIONS

 

Sapphire

 

Video Card

 

Enterprise Solutions

 

Scale-Up SuperServer

 

SAP HANA

 

software

 

APU

 

Toshiba

 

Tablet

 

Smartphone

 

5550

 

Benchmark

 

Wize

 

MultiPad

 

3008

 

GSmart

 

Smartphones

 

laptop

 

WD

 

ultrabook

 

grafička karta

 

procesor

 

Point of View

 

Tablet PC

 

tertr

 

ugovor o distribuciji

 

Samsung

 

eBook reader

 

Silicon Power

 

memorije

 

Kingston

 

Wester Digital

 

GPS navigacija

 

matične ploče

 

Netgear

 

camcorder

 

IT Vesti

April 29, 2024
Intel je potvrdio svoj portfolio AI proizvoda za prve Meta Llama 3 8B i 70B modele na Intel® Gaudi® akceleratorima, Intel® Xeon® procesorima, Intel® Core™ Ultra procesorima i Intel® Arc™ grafici.
April 05, 2024
Kompanija Ubiquiti Inc. je predstavila najnovije modele u svom UniFi Ultra asortimanu, kamere G5 Dome i Turret Ultra kao i ažuriranje aplikacije UniFI Protect. Ove kamere su kompaktnog dizajna i sa odličnim odnosom cena i perfomansi.
Mart 18, 2024
Intel® Ethernet 800 serija mrežnih adaptera podržava protok podataka do 100Gbps i uključuje inovativna i raznovrsna rešenja za optimizaciju performansi radnih opterećenja.
Mart 12, 2024
Posle 5 godina, lideri u veštačkoj inteligenciji i najuspešnije kompanije koje se bave zdravstvom, transportom, finansijama, telekomunikacijama i poljoprivredom će se sresti na GTC-u.
Mart 11, 2024
Na MWC 2024 u Barseloni, Intel je najavio buduće Intel® Xeon® procesore sa ugrađenim AI acceleration-om, pod kodnim nazivom Granite Rapids-D, i naglasio provere sa ključnim partnerima
Mart 07, 2024
Kompanija Synology, ekspert u proizvodnji NAS uređaja, predstavio je novo rešenje za čuvanje fajlova i fotografija
Mart 01, 2024
AMD je objavio globalnu dostupnost grafičke kartice AMD Radeon RX 7900 GRE, dizajnirane za igranje i striming pri 1440p rezoluciji sa visokim osvežavanjem i 16 GB brze GDDR6 memorije koja omogućava igračima da iskorače i u 4K igranje. Pored toga AMD je objavio novu umanjenu cenu za AMD Radeon RX 7700 XT grafičku karticu
Februar 27, 2024
Kompanija Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE partnerskog programa. Novi podsticajni period počeo je 3. februara 2024. godine, sa ažuriranim i pojednostavljenim pravilima.
Februar 26, 2024
Od 18. do 21. marta, ASBIS će zajedno sa AMD-om, inovatorom u svetu zahtevnih računarskih, grafičkih i vizualizacionih tehnologija, učestvovati na CloudFest-u, najvećem događaju za internet infrastrukturu na svetu, koji će se održati u Europa-Parku, Nemačka.
Februar 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rešenjima, predstavio je ECS4650 Layer 3 Gigabit seriju gigabitnih mrežnih svičeva.
Februar 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dva revolucionarna uređaja: UniFi Cloud Gateway Ultra (UCG-Ultra) i Ubiquiti Switch Ultra (USW-Ultra)
Februar 09, 2024
Intelovo proširenje ponude 14. generacije Intel Core procesora za desktop računare pruža korisnicima kućnih računara, i poslovnim korsnicima u različitim vertikalnim tržištima, nove načine da iskuse performanse najnovije generacije Intelovih desktop procesora.
Februar 01, 2024
Revolucionarni Solidigm D5-P5336 PCIe SSD uređaji: Masivni kapaciteti, pristupačna cena
Januar 30, 2024
Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) je novi Access Point koji se montira na plafon sa 6 prostornih tokova i podrškom za 6 Ghz za Wi-Fi bez ometanja u zahtevnim i velikim prostorima.
Januar 23, 2024
Prestigio Solutions, brend u vlasništvu ASBISc Enterprises Plc, objavio je lansiranje svog najnovijeg tablet uređaja, Virtuoso PSTA101, koji je prvi u novoj kategoriji tableta. Namenjen je potrebama poslovnih profesionalaca i krajnjih korisnika.
Januar 22, 2024
Izvrsno rešenje Prestigio solutions-a za sale za sastanke JoinU, brend ASBIS Enterprise PLC-a, je dobio više nagrada u 3 kategorije: softver za video konferencije, Screen-sharing softver i softver za zakazivanje termina sale za sastanke
Decembar 21, 2023
U složenim situacijama, optimalan pristup računarstvu postaje ključan. Sa napretkom veštačke inteligencije, mašinskog učenja, dubokog učenja, analize podataka i vizualizacije, kao i sa povećanim pristupom poslovnim resursima od strane zaposlenih, korišćenje GPU ubrzanja sada predstavlja smislen izbor za IT sektor.
Decembar 19, 2023
Najnoviji dodaci Edgecore-ovom arsenalu pristupnih tačaka - EAP111, OAP101, OAP102 i OAP101-6E - omogućavaju pružaocima upravljanih usluga (MSP) i pružaocima internet usluga (ISP) da istraže prošireni niz aplikacija.
Decembar 19, 2023
Na svom lansiranju "Veštačka inteligencija svuda" u Njujorku, Intel je predstavio procesore 5. generacije Intel® Xeon® i Intel® Core™ Ultra procesore, otvarajući eru AI PC i omogućavajući obradu AI opterećenja u data centrima, oblaku i Edge-u
Decembar 11, 2023
Maksimalan kapacitet skladištenja za najveću efikasnost prostora u rack-u
https://www.asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci