Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Show
lines
Ukupno
103
lines found

IT Vesti

April 12, 2021
Prestigio postepeno širi svoj asortiman eksternih baterija izrađenih od grafena, najinovativnijeg materijala u elektronici
Mart 19, 2021
Ultimativni 1440p gejming. Baziran na revolucionarnoj AMD RDNA™ 2 arhitekturi.
Mart 17, 2021
Desktop procesori Intel® Core™ S-serije 11. generacije (kodnog imena „Rocket Lake-S“) predstavljeni su svetu 16. marta 2021. godine, predvođeni vodećim Intel® Core™ i9-11900K modelom procesora.
Mart 15, 2021
Veštačka inteligencija pokrenula je novo doba kreativnosti i domišljatosti. Danas Intel® tehnologije pokreću neke od najperspektivnijih slučajeva upotrebe AI u poslovanju, društvu i istraživanjima. Od masivnog oblaka do malog uređaja, Intel pretvara obećanje transformativnog AI modela u stvarnost globalnih razmera.
Mart 04, 2021
Prestigio je proširio svoj portfolio proizvoda pametnom tastaturom druge generacije. Ovo je ulazni uređaj koji kombinuje tastaturu, tačped i računarski miš. Click & Touch 2 će se naći u prodaji počev od meseca marta.
Mart 02, 2021
Intel SSD 670p nudi pravi balans između performansi, troškova i snage za mejnstrim gejming i svakodnevne PC korisnike. Intel je predstavio 670p SSD u decembru 2020. godine
Februar 26, 2021
Prestigio proširuje asortiman modernih punjača za praktično i brzo punjenje mobilnih uređaja. Pored postojećih modela, tu je i nova priključna stanica ReVolt A6, koja omogućava istovremeno punjenje do šest uređaja, kako na žični tako i na na bežični način
Februar 23, 2021
Prestigio vam predstavlja ReVolt A8, novu kompaktnu bežičnu stanicu za punjenje dizajniranu za iPhone, AirPods i Apple Watch. Zbog velikog kapaciteta koji poseduje ReVolt A8 omogućava punjenje tri uređaja istovremeno u najsigurnijem mogućem režimu rada
Januar 19, 2021
Hibridna kancelarija je radikalno bolja sa jednostavnim, fleksibilnim i skalabilnim "video bar" rešenjima
Januar 11, 2021
Pridružite se zvaničnom pokretanju Intel® Partner Alliance, novog partnerskog programa, i saznajte kako će vas Intel podržavati tokom 2021. godine
Decembar 28, 2020
Intel već godinama transformiše edge računarstvo - pružajući vrednost kupcima u čitavom nizu industrija od zdravstvenih i životnih nauka do industrijske primene te maloprodaja, telekomunikacija i šire.
Decembar 24, 2020
Intel je najavio šest novih proizvoda u domenu memorija i uređaja za skladištenje podataka kako bi kupcima pomogao da se izbore sa izazovima digitalne transformacije. U skladu sa planiranim inovacijama, Intel je najavio i dva nova dodatka svojoj Intel® Optane™ SSD seriji: Intel® Optane™ SSD P5800X, najbrži data centar SSD na svetu i Intel® Optane™ klijent memoriju H20, koju karakterišu performanse i suštinska produktivnost u igrama i stvaranju sadržaja.
Decembar 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC, objavio je danas da je započeo distribuciju LEXAR proizvoda u regionima CEE i FSU. U okviru ovog partnerstva, ASBISc Enterprises PLC podržaće distribuciju Lexar memorijskih proizvoda kao što su Secure Digital kartice, USB fleš diskovi, Compact Flash, SSD diskovi, UDIMM i SODIMM memorijski moduli.
Novembar 30, 2020
U prvom kvartalu 2021., desktop procesori Intel Core S-serije 11. generacije (kodnog naziva „Rocket Lake-S“) doneće još više performansi gejmerima i ljubiteljima računara.
Novembar 05, 2020
Budite nezaustavljivi sa brzinama bez presedana najboljih svetskih desktop procesora. AMD Ryzen™ procesori serije 5000 pružaju vrhunske performanse, bez obzira da li igrate najnovije igre, dizajnirate sledeći neboder ili procesuirate naučne podatke. Sa AMD Ryzen™ procesorima, uvek ste u prednosti.
Oktobar 21, 2020
AMD Ryzen™ desktop procesori 5000 serije su utemeljeni na novoj „Zen 3“ arhitekturi i pružaju vodeće performanse igračima i kreatorima sadržaja
Oktobar 14, 2020
Tokom oporavka od pandemije COVID-19, svaka kompanija mora istovremeno privući kupce svojim prodajnim mestima ali i obezbediti ugodno i bezbedno okruženje, naročito ako dođe do ponovne pojave koronavirusa, prehlade ili gripa.
Oktobar 09, 2020
Prestigio predstavlja vrhunski prenosni zvučnik jedinstvenog magnetnog dizajna sa True Wireless Stereo funkcijom. Prestigio Supreme je pravo oličenje tehnološkog magnetizma: dva zvučnika se u sekundi spajaju u jedan zvučnik od 16W, a isto tako brzo se transformišu u dva zvučnika od po 8W.
Oktobar 01, 2020
Prestigio predstavlja liniju nevidljivih uređaja za bežično punjenje koje se mogu instalirati na šanku, hotelskoj recepciji, u čekaonicama ili kancelarijama. ReVolt A2 i ReVolt A3 su savršena rešenja za vaše poslovanje.
Septembar 25, 2020
Obezbeđuje podršku za radna opterećenja kao što su HPC, Nadzor/CCTV, virtualizacija sa VMware-om i Microsoft-om, proširenje servera i mnogo toga drugog.
https://www.asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci