Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

All Years
Show
lines
Ukupno
98
lines found

AENO

 

DELL

 

Intel

 

ASBIS

 

Prestigio Solutions

 

NVIDIA

 

AI

 

Supercomputer

 

AMD

 

RadeonPRO

 

Radeon

 

SUPERMICRO

 

SERVER

 

Infinidat

 

STORAGE

 

NUC

 

XEON

 

Edgecore

 

Ryzen

 

7000X3D

 

Core

 

DESKTOP

 

AWARD

 

Pure Storage

 

CPU

 

GIGABYTE

 

PICA8

 

NortonLifeLock

 

Avast

 

EPYC

 

Canyon

 

IP Infusion

 

Ubiquiti Networks

 

PROMO

 

Windows

 

Microsoft

 

Crucial

 

PC

 

Gaming

 

Prestigio

 

Perenio

 

Clevetura

 

BlackBerry

 

MIMOSA

 

Keyboard

 

SSD

 

LOGITECH

 

Webinar

 

OPTANE

 

DISTRIBUTION AGREEMENT

 

11th Gen

 

BANG&OLUFSEN

 

11Gen

 

vGPU

 

10THGEN

 

Arena

 

BANG&OLUFSEN

 

Networking

 

SONICWALL

 

Mellanox

 

X11

 

2ND GEN

 

ASBIS Srbija

 

BALLISTIX

 

SRBIJA

 

GEJMERSKE MEMORIJE

 

CRUCIAL ASBIS SRBIJA

 

BALLISTIX GDE KUPITI

 

CLOUD

 

NETWORK

 

Seagate

 

HDD

 

ATHLON

 

CPU SERVER

 

Memory

 

Western Digital

 

Infortrend

 

10th Gen

 

Tyan

 

Google

 

GPU

 

VDI

 

9th Gen

 

Compute stick

 

Graphics Card

 

FPGA

 

THREADRIPPER

 

ACCELSTOR

 

DISTRBUTION AGREEMENT

 

SOLUTIONS

 

Sapphire

 

Video Card

 

Enterprise Solutions

 

Scale-Up SuperServer

 

SAP HANA

 

software

 

APU

 

Toshiba

 

Tablet

 

Smartphone

 

5550

 

Benchmark

 

Wize

 

MultiPad

 

3008

 

GSmart

 

Smartphones

 

laptop

 

WD

 

ultrabook

 

grafička karta

 

procesor

 

Point of View

 

Tablet PC

 

tertr

 

ugovor o distribuciji

 

Samsung

 

eBook reader

 

Silicon Power

 

memorije

 

Kingston

 

Wester Digital

 

GPS navigacija

 

matične ploče

 

Netgear

 

camcorder

 

IT Vesti

Oktobar 02, 2023
AENO redefiniše udobnost i dizajn grejanja u Vašem domaćinstvu lansiranjem najnovijeg modela: AENO Premium LED Eko Smart Grejalice
Avgust 30, 2023
Dell Technologies predstavio je Alienware gejming monitor poslednje generacije, AW2524HF, koji dolazi sa najnovijom AMD Freesync Premium tehnologijom i impresivnom brzinom osvežavanja do 500Hz.
Avgust 04, 2023
Upoznajte Intel® Arc™ Pro A60 i Pro A60M - nove članove Intel® Arc™ Pro A-serije profesionalnih grafičkih procesorskih jedinica.
Jul 25, 2023
Ubiquiti, globalni lider u upravljanju WiFi sistemima i mrežnoj infrastrukturi, dodelio je "Elite" status ASBIS-u, te je tako dostignut najviši nivo partnerstva
Jul 19, 2023
Prestigio Solutions, brend u vlasništvu kompanuje ASBISС Enterprises Plc, proslavlja svoj 10. rođendan, obeležavajući deceniju inovativnih rešenja koja pojednostavljuju poslovne i obrazovne procese.
Jun 22, 2023
PowerEdge serveri se jednostavno instaliraju unutar ili izvan data centra. Obuhvataju niz modela sa grafičkim procesorima optimizovanih da mogu da podrže različita radna opterećenja od AI do Edge-a i telekomunikacija.
Jun 21, 2023
Lansiranjem 4. generacije Intel® Xeon® skalabilnih procesora u januaru 2023, Intel je doneo značajna unapređenja u performansama sa vodećim Intel akceleratorima u industriji, te poboljšao performanse po vatu u ključnim radnim opterećenjima, kao što su AI, analitika podataka, računarstvo visokih performansi (HPC) i drugi.
Jun 20, 2023
AENO Premium Eco Smart Heater osvojio je prestižnu Red Dot nagradu u dve kategorije - "Tehnologije grejanja i hlađenja", i druga "Pametni proizvodi", za izvanredan dizajn, kvalitet i inovaciju na polju uređaja za grejanje.
Jun 12, 2023
Nova klasa AI superkompjutera sa velikom memorijom - NVIDIA DGX™, kreirana za generativne aplikacije AI jezika, “recommender“ ML sisteme i radna opterećenja za analitiku podataka.
Jun 05, 2023
AMD predstavio moćne AMD Radeon™ PRO grafičke kartice namenjene profesionalcima, dizajnirane za ekstremna radna opterećenja.
Maj 31, 2023
Na Microsoft Build 2023 konferenciji, kompanije Microsoft i Intel su predstavile AI sposobnosti koje će omogućiti novi Intel Meteor Lake procesori za klijentske računare.
Maj 25, 2023
Iskusite do sada neviđene performanse, vizuelne efekte i efikasnost u gejmingu i strimingu, uz AMD Radeon™ RX 7600 grafičke kartice, koje pokreće RDNA™ 3 arhitektura.
Maj 18, 2023
Zahvaljujući konfiguraciji sa do 480 jezgara, 32TB memorijom i 12 grafičkih procesora, ovi novi sistemi mogu da pokreću generativnu veštačku inteligenciju zasnovanu na SAP i Oracle radnim tokovima.
Maj 17, 2023
Ovo je četvrta godina za redom u kojoj je Infinidat prepoznat kao najbolji na osnovu recenzija i ocena krajnjih korisnika širom sveta.
April 24, 2023
Najnoviji NUC sa Intel Core procesorima 13. generacije idealan je za svaki biznis
Mart 24, 2023
Dva meseca nakon što je Intel lansirao 4. generaciju Intel Xeon skalabilnih procesora, ova serija rešenja za data centre, nastavlja da osvaja tržište velikom brzim i dobija snažnu podršku od strane korisnika.
Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” i agregacione rutere, koji zadovoljavaju potrebe provajdera telekom usluga za 5G xHaul, edge i aplikacije za agregaciju.
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ tehnologijom koja omogućava ultimativne gejming performanse.
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC industriji.
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT i IoT proizvoda, rešenja i usluga u EMEA regionu, osvojio je nagradu “Marketing partner 2022. godine”, u okviru Channel Partner Award koju dodeljuje Infinidat, vodeći dobavljač rešenja za skladištenje podataka u okviru preduzeća. Infinidat je prepoznao ASBIS-ovu želju za investiranje u inicijative za izlazak na tržište.
https://www.asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci