Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Show
lines
Ukupno
98
lines found

IT Vesti

Januar 17, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju generaciju Edge to Data Center infrastrukture za pogon Rack-Scale AI, Cloud i 5G/Edge rešenja
Januar 13, 2023
Procesori nove generacije isporučuju diferencirana rešenja i sisteme svojim korisnicima, kako bi im pomogli da se lakše suoče sa najvećim računarskim izazovima.
Januar 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću na EMEA tržištu, i Pica8 Inc, vodeći inovator na polju softverskih rešenja za umrežavanje preduzeća iz SAD-a, sa zadovoljstvom najavljuju početak saradnje.
Decembar 08, 2022
NortonLifeLock Inc, globalni lider iz oblasti sajber bezbednosti, nedavno je predstavio javnosti novo ime kompanije - Gen Digital Inc.
Novembar 25, 2022
Novi računarski hardver exascale spreman za HPC, AI, cloud, big data i opšti korporativni IT
Novembar 18, 2022
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, bržom i ekološki efikasnijom.
Novembar 17, 2022
Predstavljeni portfolio servera i sistema za skladištenje podataka pokreću nadolazeći Intel® Xeon® Scalable procesori 4. generacije
Novembar 17, 2022
Novi NUC računari imaju otključani Intel Core procesor 13. generacije, koji pruža vrhunske performanse za igranje igara i kreiranja sadržaja
Novembar 11, 2022
Uz nenadmašne performanse, liderstvo u energetskoj efikasnosti i arhitekturu nove generacije, AMD donosi 4. generaciju AMD EPYC™ procesora namenjenu savremenim data centrima
Novembar 04, 2022
Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom. Izgrađena na revolucionarnoj AMD RDNA™ 3 arhitekturi sa „chiplet“ tehnologijom, AMD Radeon™ RX 7900 serija grafika pruža visoke performanse nove generacije i fantastične vizuelne efekte u 4K i većoj rezoluciji.
Novembar 04, 2022
Distributer sa dodatom vrednošću nastavlja razvoj distributivnih kanala za Intelove high-end tehnologije širom EMEA tržišta
Oktobar 27, 2022
Infinidat, vodeći provajder rešenja za skladištenje podataka kod poslovnih korisnika, objavio je da je kompanija proglašena liderom u Gartner® Magic Quadrant™ u kategoriji primarnog storidža u 2022. godini. Ovim je kompanija obeležila petu uzastopnu godinu u kojoj je Gartner prepoznao Infinidat u sferi sladištenju podataka u Enterprise segmentu, uključujući četiri godine u primarnom storidžu Magic Quadrant™ kao i jednoj godini u Magic Quadrant™ u kategoriji diskovnih nizova kod skladištenja opšte namene.
Oktobar 07, 2022
Obezbedite pouzdano povezivanje pomoću elegantnog zidnog Access Point-a
Oktobar 01, 2022
13. generacija Intel Core desktop procesora donosi vrhunsko gejming iskustvo i nenadmašne overclocking mogućnosti
Septembar 30, 2022
Supermicro OVX sistemi su namenski napravljeni za kreiranje i upravljanje NVIDIA Omniverse™ Enterprise aplikacijama na nivou data centra i kombinuju najnaprednije NVIDIA RTX grafike i AI mogućnosti sa brzim, bezbednim umrežavanjem i upravljanjem na nivou preduzeća.
Septembar 26, 2022
AENO, mlad inovativan brend pametnih kućnih aparata, predstavio je premium ekološki pametnu grejalicu sa infracrvenom tehnologijom koja štedi energiju.
Septembar 20, 2022
GIGABYTE Technology, lider na polju servera i radnih stanica visokih performansi, najavio je nove servere visoke gustine, servere zasnovane na Arm arhitekturi za cloud-native aplikacije, koristeći Ampere® Altra® procesore koji podržavaju dual-socket konfiguracije sa do 256 CPU jezgara.
Septembar 15, 2022
ASBIS Group, veliki međunarodni distributer IT proizvoda, predstavio je proizvode iz portfojila sopstvenog brenda Canyon Gaming, na partnerskom štandu kompanije House of Music and Accessories (HOMA), tokom Inspiration village-a 12. septembra 2022. godine u Belgiji.
https://www.asbis.rs/info/suppliers.xhtml
Select year first
Svi meseci