Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Prisustvujte budućnosti na GTC 2024: CEO NVIDIA-e Jensen Huang će predstaviti otkrića u generativnoj veštačkoj inteligenciji, ubrzavanju računarske snage i robotici.

Mart 12, 2024

NVIDIA

Prisustvujte budućnosti na GTC 2024: CEO NVIDIA-e Jensen Huang će predstaviti otkrića u generativnoj veštačkoj inteligenciji, ubrzavanju računarske snage i robotici.

Posle 5 godina, lideri u veštačkoj inteligenciji i najuspešnije kompanije koje se bave zdravstvom, transportom, finansijama, telekomunikacijama i poljoprivredom će se sresti na GTC-u.

NVIDIA će svoju najveću konferenciju GTC 2024 održati u "San Jose Convention" centru od 18. do 24. marta. Očekuje se preko 300.000 posetilaca koji će prisustvovati događaju ili fizički ili putem interneta.

Osnivač i CEO NVIDIA-e, Jensen Huang, će otvoriti GTC 2024 konferenciju 18. marta u 13h po lokalnom vremenu u SAP centru. Otvaranje će biti emitovano uživo i moći će da se prati online bez registracije.

Na GTC-u 2014, Huang je prvi put naglasio važnost mašinskog učenja i od tada je NVIDIA jedan od predvodnika revolucije veštačke inteligencije. NVIDIA platforme su odigrale ključnu ulogu u integraciji veštačke inteligencije (AI) u brojnim domenima, uključujući velike jezičke modele, biologiju, internet bezbednost, data centre i računarstvo u oblaku, konverzacijsku veštačku inteligenciju, mrežne tehnologije, fiziku, robotiku, kao i kvantno, naučno i edge računarstvo.

Konferencija će obuhvatiti 900 sesija i preko 300 izlagača koji će prikazati kako organizacije koriste NVIDIA platforme da bi postigle neverovatne rezultate u različitim industrijama, uključujući avio industriju, auto industriju, transport, usluge u oblaku, finansije, zdravstvo, proizvodnju, maloprodaju i telekomunikacije.

"Generativna veštačka inteligencija, sa vladama, industrijama i organizacijama koje širom sveta pokušavaju da iskoriste njene mogućnosti, je došla u centar pažnje," rekao je Huang. "GTC je postala najveća AI konferencija na svetu jer na njoj ceo ekosistem deli nova saznanja i dostignuća u tehnologiji. Pridružite nam se."

 

 

Registrujte se danas >> 




 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.