Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

O AMD-u

Osnovan 1969. godine kao start-up u Silicijumskoj dolini, AMD-ov put je započeo sa desetinama zaposlenih fokusiranih na vrhunske poluprovodničke proizvode. Od tih skromnih početaka, AMD je izrastao u globalnu kompaniju koja je na tom putu postigla mnoge važne prve korake u industriji. AMD danas razvija proizvode za računarstvo i vizuelizaciju visokih performansi kako bi rešio neke od najtežih i najzanimljivijih izazova na svetu. Za više informacija o tome kako AMD omogućava danas i inspiriše sutra, posetite AMD (NASDAQ: AMD) veb-sajt.

Povećajte performanse radnog opterećenja uz samopouzdanje modernih bezbednosnih funkcija, kako biste postigli bolje poslovne rezultate uz AMD EPYC™ procesore.
- Rešenja zasnovana na EPYC platformi
- 2 generacija AMD EPYC™
- 3. generacija AMD EPYC™

Performanse koje menjaju igru sa do 16 fizičkih jezgara, 32 logička jezgra, radnim taktom do 4,9 GHz i do 72 MB keš memorije.
- AMD Ryzen™ familija procesora
- 3. generacija AMD Ryzen™ procesora
- AMD Ryzen™ 5000 serija procesora

Performanse klase entuzijasta bez potrebe za zasebnom grafičkom karticom.

Do 64 fizička jezgra i 128 logičkih jezgara za munjevit odziv pri kreativnim radnim opterećenjima.

Pomoću do 4 napredna „Zen +“ fizička jezgra i 4 logička jezgra, učinićete mnogo za svoju svakodnevnu produktivnost, surfovanje i obavljanje više zadataka istovremeno.

Sa do 8 jezgara, pruža moderne performanse, bezbednosne karakteristike i besprekorno upravljanje, za najzahtevnija poslovna okruženja.

Procesna tehnologija od 7nm za neuporedivu gustinu CPU jezgra i podrška za 128 PCIe® 4.0 traka, za profesionalna radna opterećenja.

Isprobajte Radeon™ Pro grafiku za radne stanice i oslobodite svoju kreativnost. Profesionalne grafičke karte koja će ispuniti sva vaša očekivanja.

Došlo je doba egzaskala. Ogromna računarska moć u kombinaciji sa fuzijom HPC-a i veštačke inteligencije omogućava istraživačima da se pozabave izazovima za koje se mislilo da su nemogući.

Savremene računarske performanse u jednostavnom, pre-konfigurisanom kompletu koji omogućava manji otisak i uklanja nagađanja oko usklađivanja pravih komponenti prilikom izgradnje sistema.
- AMD 4700S Desktop Kit


Desktop procesori
Sandra Erdeljanović
sandra.erdeljanovic@asbis.rs
+361693107755

Serveri i serverska oprema
Petar Jakšić
petar.jaksic@asbis.rs
+381693107709

Grafičke kartice
Dimitrije Bojkovski
dimitrije.bojkovski@asbis.rs
+381693107718