Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

O AMD-u

Osnovan 1969. godine kao start-up u Silicijumskoj dolini, AMD-ov put je započeo sa desetinama zaposlenih fokusiranih na vrhunske poluprovodničke proizvode. Od tih skromnih početaka, AMD je izrastao u globalnu kompaniju koja je na tom putu postigla mnoge važne prve korake u industriji. AMD danas razvija proizvode za računarstvo i vizuelizaciju visokih performansi kako bi rešio neke od najtežih i najzanimljivijih izazova na svetu. Za više informacija o tome kako AMD omogućava danas i inspiriše sutra, posetite AMD (NASDAQ: AMD) veb-sajt.

Povećajte performanse radnog opterećenja uz samopouzdanje modernih bezbednosnih funkcija, kako biste postigli bolje poslovne rezultate uz AMD EPYC™ procesore.

- Rešenja zasnovana na EPYC platformi
- 4. generacija AMD EPYC™ serverskih procesora
- 3. generacija AMD EPYC™ serverskih procesora
AMD EPYC™ 7003 serija procesora sa AMD 3D V-Cache™ tehnologijom
 

Performanse koje menjaju igru sa do 16 fizičkih jezgara, 32 logička jezgra, radnim taktom do 4,9 GHz i do 72 MB keš memorije.

3. generacija AMD Ryzen™ procesora
AMD Ryzen™ 5000 serija procesora
 

Sa do 8 jezgara, pruža moderne performanse, bezbednosne karakteristike i besprekorno upravljanje, za najzahtevnija poslovna okruženja.

Procesna tehnologija od 7nm za neuporedivu gustinu CPU jezgra i podrška za 128 PCIe® 4.0 traka, za profesionalna radna opterećenja.

- AMD Ryzen™ Threadripper PRO 7000 WX-serija procesora
 

Isprobajte Radeon™ Pro grafiku za radne stanice i oslobodite svoju kreativnost. Profesionalne grafičke karte koja će ispuniti sva vaša očekivanja.

- AMD Radeon™ PRO W6000 serija grafičkih karti
- AMD Radeon™ PRO W7000 serija grafičkih karti

Došlo je doba egzaskala. Ogromna računarska moć u kombinaciji sa fuzijom HPC-a i veštačke inteligencije omogućava istraživačima da se pozabave izazovima za koje se mislilo da su nemogući.

- AMD Instinct™ MI200 serija akceleratora


Desktop procesori
Sandra Erdeljanović
sandra.erdeljanovic@asbis.rs
+361693107755

Serveri i serverska oprema
Marko Stevanović
marko.stevanovic@asbis.rs
+381603107750

Grafičke kartice
Nemanja Matejić
nemanja.matejic@asbis.rs
+381603107724
 

ASBIS Srbija je ovlašćeni distributer AMD proizvoda i rešenja.
Posetite našu B2B E-prodavnicu i poručite odmah.