Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Dell Technologies predstavlja Dell PowerStore unapređenja

Jun 04, 2024

DELL

Dell Technologies predstavlja Dell PowerStore unapređenja

PowerStore je platforma kompanije Dell Technologies u kojoj se podaci skladište kompletno na fleš memorijama i kao takva namenjena je inovacijama. Nastala je u saradnji sa stručnošću i rešenjima globalnog partnerskog ekosistema kompanije Dell, kombinujući napredak u tehnologiji fleš skladištenja sa novim strateškim poslovnim prednostima kako bi pomogao našim klijentima da se takmiče u okruženju koje se brzo menja.


Dell PowerStore pomaže u upravljanju sve zahtevnijim radnim opterećenjima pomoću najfleksibilnijeg skladišta u indistriji, baziranog na četvoroslojnim ćelijama (QLC) koje značajno poboljšavaju performanse.

  • Skladište na bazi QLC: Pruža poslovne performanse uz nižu cenu po terabajtu u poređenju sa modelima na bazi trostrukih ćelija (TLC). Klijenti mogu početi sa samo 11 QLC drajvova i proširiti se do 5,9 petabajta efektivnog kapaciteta po uređaju. Inteligentne sposobnosti balansiranja opterećenja PowerStore-a pomažu u uštedi troškova i poboljšanju raspoređivanja radnog opterećenja u mešanim klasterima TLC i QLC.
  • Poboljšane performanse: Poboljšava hardverske performanse do 66% kroz nadogradnje uređaja baziranog na skupljenim podacima.

    Dalji razvoj softvera Dell PowerStore poboljšava efikasnost, sigurnost i mobilnost u cloud-u: 
  • Softversko poboljšanje performansi: Ažuriranja softvera koja ne remete rad, dostupna bez dodatnih troškova postojećim klijentima, pružaju do 30% veće poboljšanje performansi različitih radnih opterećenja i do 20% niže kašnjenje.
  •  Poboljšana zaštita podataka: Više izbora za klijente koji štite kritična radna opterećenja sa nativnom sinhronom replikacijom za radna opterećenja pri radu sa blokovima i datotekama i nativnom metro replikacijom za Windows, Linux i VMware okruženja.
  • Povećana efikasnost: Poboljšanja softvera pružaju do 20% bolju redukciju podataka i do 28% efektivnijih terabajta po vatu. 

ASBIS je ovlašćeni distributer Dell Technology proizvoda za Republiku Srbiju.

Za ponudu, rokove isporuke i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.