Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Ubiquiti je lansirao U6 Mesh Pro - ultimativni WiFi 6 access point

Maj 29, 2024

Ubiquiti je lansirao U6 Mesh Pro - ultimativni WiFi 6 access point

Ubiquiti Inc. je najavio izlazak U6 Mesh Pro, najmodernijeg WiFi 6 access point dizajniranog da pruži izuzetne performanse i fleksibilnost kako za spoljašnje tako i za unutrašnje okruženje.

U6 Mesh Pro je dizajniran da obezbedi pouzdan i veoma brz protok podataka, čineći ga savršenim rešenjem za preduzeća koja žele da poboljšaju svoju mrežnu infrastrukturu.

U6 Mesh Pro je access point visokih performansi koja podržava sve WiFi standarde, uključujući i najnoviji WiFi 6 (802.11ax). Karakteriše ga snažna 4x4 MIMO konfiguracija na oba 2.4GHz i 5GHz opsega, osiguravajući maksimalni protok, pokrivenost do 185m² i podršku za više od 350 povezanih uređaja. Sa svojim raznovrsnim opcijama montaže, U6 Mesh Pro se može lako instalirati na zidove, stubove ili radne površine, pružajući jednostavno rešenje za umrežavanje na velikim površinama.

U6 Mesh Pro je dizajniran da zadovolji zahtevne potrebe poslovnih korisnika. Njegove napredne WiFi 6 sposobnosti pružaju veće brzine prenosa podataka i poboljšanu efikasnost mreže, omogućavajući korisnicima da istovremeno podrže više uređaja i aplikacija. Raznovrsne opcije montaže i robustan dizajn osiguravaju da se U6 Mesh Pro može postaviti u različitim okruženjima, od poslovnih zgrada do kampusa, pružajući konzistentnu i pouzdanu vezu.

Ključne prednsti U6 Mesh Pro za poslovne korisnike:

 

  • Skalabilnost: Lako proširite svoju mrežu kako biste zadovoljili rastuće poslovne potrebe bez žrtvovanja performansi.
  • Pouzdanost: Osigurajte neprekidnu vezu sa access pointom visokih performansi koja može da radi u gustim okruženjima i sa velikim brojem klijenata.
  • Efikasnost: Optimizujte performanse mreže sa naprednim funkcijama poput OFDMA i MU-MIMO, koje poboljšavaju efikasnost prenosa podataka i smanjuju kašnjenje.
  • Fleksibilnost: Postavite U6 Mesh Pro u različitim okruženjima, zahvaljujući njegovom dizajnu otpornom na vremenske uslove i raznovrsnim opcijama montaže.

Detaljna tehnička specifikacija

ASBIS je ovlašćeni distributer Dell proizvoda i rešenja za Republiku Srbiju.
Za ponudu, rokove isporuke i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 
infosales@asbis.rs.

Ubiquiti Inc. je globalni lider u mrežnim rešenjima, koji pruža proizovde za provatne i poslovne korisnike. Sa fokusom na performanse, pouzdanost i jednostavnost korišćenja, proizvodi kompanije Ubiquiti omogućavaju korisnicima da grade i upravljaju robustnim mrežama.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.