Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Priključite se ASBIS-u i AMD-u da zajedno oblikujemo digitalnu budućnost

Februar 26, 2024

CloudFest

Priključite se ASBIS-u i AMD-u da zajedno oblikujemo digitalnu budućnost

Od 18. do 21. marta, ASBIS će zajedno sa AMD-om, inovatorom u svetu zahtevnih računarskih, grafičkih i vizualizacionih tehnologija, učestvovati na CloudFest-u, najvećem događaju za internet infrastrukturu na svetu, koji će se održati u Europa-Parku, Nemačka.

Predstojeći četvorodnevni forum predstavlja odličnu priliku da istražite najnovija AMD-ova tehnološka rešenja, kao i rešenja vrhunskih brendova izabranih od strane AMD-a, kao što su Broadcom, Promise, IP Infusion, Solidigm, Supermicro, i Gigabyte. Otkrijte interaktivna rešenja i dobijte odgovore od našeg tima na štandu G21. Sedmoro naših eksperata, zajedno sa predstavnicima AMD-a, će vam pomoći da pronađete rešenje koje je savršeno za vaše potrebe.
Uz to, u okviru zvaničnog otvaranja, 19. marta u 11:20 na Arena Stage-u, ASBIS i AMD će zajedno održati prezentaciju "Advanced datacenters"

Preuzmite besplatne karte i posetite nas na CliudFest-u na štadnu G21!

Kao Platinium partner CloudFest-a 2024, ASBIS vam nudi šansu da besplatno prisustvujete ovom veoma očekivanom događaju.

Popunite obrazac da biste dobili Standard Pass benefite:

  • Pristup celokupnom CloudFest-u
  • Pozivnice na sve najbitnije networking događaje
  • Event torba sa CloudFest dokumentima
  • Učešće u Keynote track, Breakout track i Masterclass track, kao i za Exhibition hall
  • Ketering, uključujući ručak i kafe pauze
  • Besplatna prevoz od Offenburga do Rusta i nazad

Šta je CloudFest?

CloudFest 2024 je najveći svetski specijalizovani događaj koji povezuje profesionalce u sferi računarstva u Cloud-u. Događaj je posvećen najnovijim tehnologijama, inovacijama i prezentacijama proizvoda, ali takođe se održavaju radionice, sastanci i prilika za upoznavanje.

CloudFest dočekuje preko 8.000 posetilaca istovremeno. Više od 250 izlagača iz oko 70 različitih zemalja i preko 250 različitih stručnjaka u ovoj oblasti svake godine privlače najpametnije umove u industriji hostinga i Cloud-a. Većina ovih partnera uključuje najveća imena u računarskoj industriji — imena kao što su Intel, VeriSign, Dell, HPE, Google Cloud, AMD, Toshiba i mnoga druga.

Ovogodišnji CloudFest ima centralnu temu „Ujedinjene nacije Cloud-a“

Za više informacija posetite https://www.cloudfest.com/

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.