Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS je sklopio ugovor o distribuciji sa kompanijom Jabra, svetskim liderom u oblasti audio i video rešenja, kao i rešenja za zajednički rad.

Jun 25, 2024

Jabra

ASBIS je sklopio ugovor o distribuciji sa kompanijom Jabra, svetskim liderom u oblasti audio i video rešenja, kao i rešenja za zajednički rad.

ASBISC Enterprises Plc, vodeći distributer sa dodatom vrednošću, razvojni programer i dobavljač IT i IoT proizvoda, rešenja i usluga na rastućim tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, nedavno je potpisao ugovor o distribuciji sa Jabra-om. Jabra, poznati danski brend, je filijala GN Audio, divizije danske kompanije GN Group. Sa bogatom istorijom tehnoloških inovacija, GN Group je bio pokretačka snaga u industriji audio i video komunikacija. Jabra, u vlasništvu GN Audio, prepoznata je po svojoj stručnosti u oblasti audio opreme i, u skorije vreme, sistema za video konferencije.

Ovo strateško partnerstvo omogućava ASBIS-u da obogati svoj asortiman proizvoda visokokvalitetnim rešenjima za audio i video konferencije. Ova ponuda će biti dostupna u 22 zemlje, uključujući Letoniju, Litvaniju, Estoniju, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Crnu Goru, Srbiju, Kosovo, Sloveniju, Hrvatsku, Rumuniju, Bugarsku, Kipar, Mađarsku, Kazahstan, Jermeniju, Azerbejdžan, Gruziju, Uzbekistan, Tadžikistan, Kirgistan i Turkmenistan.

"Rast hibridnog načina rada neprestano podstiče potražnju za profesionalnim audio i video rešenjima na tržištu. Partnerstvo sa tako snažnom kompanijom kao što je ASBIS omogućiće nam da dodatno proširimo naše poslovanje u regionu i još bolje odgovorimo na potrebe naših klijenata" rekao je Tomaš Miler, direktor za CEE i CIS regione u Jabra-i.

“ASBIS sa zadovoljstvom najavljuje proširenje svog portfolija proizvoda kroz partnerstvo i distribucijski ugovor sa Jabra-om. Jabra, renomirana skandinavska tehnološka kompanija sa 150 godina iskustva, posvećena je stvaranju inovativnih rešenja koja unapređuju vizuelna i auditivna iskustva. Ovo partnerstvo predstavlja značajan korak u našoj misiji da našim klijentima pružimo najsavremeniju tehnologiju. Uvereni smo da će ova saradnja značajno koristiti našim klijentima, nudeći im napredna rešenja za audio i video konferencije koja će poboljšati njihovo iskustvo u komunikaciji." - Vladimir Linkevič, CBDO distribucije potrošačke tehnike u ASBISC Enterprises Plc.

O kompaniji Jabra
Jabra je svetski priznati brend u oblasti audio, video i rešenja za zajednički rad – dizajniranih da pruže maksimalne mogućnosti potrošačima i poslovnim korisnicima. Kao ponosni deo GN Grupe, posvećeni smo tome da ljude približimo jedne drugima i onome što je za njih važno. Inženjerska izvrsnost Jabre predvodi put, nadovezujući se na više od 150 godina pionirskog rada unutar GN-a. To nam omogućava da kreiramo integrisane alate za kontakt centre, kancelarije i zajednički rad kako bismo pomogli profesionalcima da budu produktivniji bilo gde; i potpuno bežične slušalice i bubice koje omogućavaju potrošačima da potpuno uživaju u pozivima, muzici i medijima. www.jabra.com

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.