Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Zašto ASBIS?

Široka geografska pokrivenost u kombinaciji sa lokalnim prisustvom

Za razliku od većine naših međunarodnih konkurenata, aktivno poslujemo u preko 60 zemalja u  EMEA  regiji. Kako i naša konkurencija svoje interese vidi na istim tržištima, ali poslovanje ostvaruje  sa različitih lokacija u Zapadnoj Evropi, naša prednost je u povećanoj efikasnosti logističkih troškova. Konkretno, naša široka geografska pokrivenost, zajedno sa našom centralizovanom strukturom i  automatizovanim procesima, dovode do smanjenja troškova isporuke i nižih troškova generisanja  prihoda, kao i dosledan marketinški pristup u odnosu na naše konkurente. Kao rezultat toga, postali  smo ovlašćeni distributer vodećih svetskih proizvođača koji žele da prodru na brzorastuća tržišta  koja mi opslužujemo, tako što smo im ponudili troškovno efikasan način prodora na ova tržišta uz  doslednu marketinšku podršku.

Iskusan menadžerski tim u kombinaciji sa lokalnom ekspertizom

Naš tim se sastoji od iskusnih rukovodilaca. Glavni izvršni direktor je uz kompaniju od samog osnivanja 1990. godine, dok su svi naši ključni rukovodioci u kompaniji duže od osam godina. Pored toga, o funkcionisanju lokalnih kancelarija vode računa timovi sastavljeni od iskusnih, lokalnih menadžera, što nam obezbeđuje stručnost i razumevanje različitih tržišta na kojima poslujemo. Smatramo da lokalno prisustvo u preko 60 zemalja, predstavlja značajnu prednost u odnosu na našu konkurenciju.

ASBIS u brojkama

Sa ostvarenim prihodom od 1.48 biliona dolara, zaradom od 6.9 miliona dolara, rasprostranjenom prodajom u preko 60 zemalja, kancelarijama u 24 zemlje i sa preko 1.300 zaposlenih, kompanija ASBIS je izgradila partnerski odnos sa vodećim međunarodnim proizvođačima IT opreme kao što su: Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Hitachi, Dell, Toshiba, Acer, Lenovo, i mnogim drugi. Zahvaljujući veličini i obimu našeg regionalnog poslovanja, nosimo status ovlašćenog distributera vodećih međunarodnih proizvođača, bilo na pan-evropskom, regionalnom ili lokalnom nivou, te uživamo značajne pogodnosti po osnovu komercijalnih uslova ugovora i postignutih sporazuma u vezi sa distribucijom, a čime smo u mogućnosti da ponudimo veće profitne marže.

Zaštita u slučaju pada cena ili sporog obrta robe

Kao ovlašćeni distributer vodećih međunarodnih proizvođača IT opreme, u  povlašćenom smo položaju zbog određenih uslova u potpisanim ugovorima koji pružaju zaštitu u slučaju pada cena ili sporog obrta zaliha. Ovakvi uslovi dozvoljavaju vraćanje dela zaliha odgovarajućim proizvođačima u slučaju pada tržišnih cena ili zastarelosti zaliha. Nasuprot tome, u nekim od zemalja u kojima poslujemo, naša konkurencija ima tendenciju da kupuje robu na otvorenom tržištu, a što ih izlaže riziku u slučaju promene cena ili zastarelih zaliha.

"One-stop-shop" za proizvođače i integratore IT opreme

Kompanija ASBIS distribuira širok spektar IT opreme (PC i PC komponente, servere, mrežnu opremu, storidže, mobilne uređaje, dodatnu opremu itd.) koju obezbeđuju vodeći međunarodni proizvođači.  Kao rezultat toga, mi predstavljamo “one-stop-shop” za pružanje kompletnih rešenja proizvođačima i sistem-integratorima, za mobilne i desktop segmente u zemljama u kojima poslujemo. Ovakav vid poslovanja nam pruža značajnu prednost u odnosu na konkurenciju koja nudi ograničen spektar proizvoda.

Pridružite nam se!

Mi opslužujemo preko 30 000 aktivnih korisnika u regionu Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike. Postanite i Vi ASBIS kupac i osetite prednosti najvišeg nivoa usluga i podrške.