Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Jul 29, 2021
ASBIS Enterprises Plc, vodeći distributer sa dodatom vrednošću, inovator i dobavljač IT i IoT proizvoda, rešenja i usluga na rastućim tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike, učestvovao je u programu sertifikacije Great Place to Work®.
Maj 24, 2021
Garantni uslovi za SSD memorijske uređaje u sistemima za "rudarenje" kriptovaluta
April 20, 2021
SAOPŠTENJE ZA MEDIJE – 20. april 2021.; Limasol, Kipar, i Varšava, Poljska
Mart 23, 2021
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o distribuciji sa kompanijom AOC.
Februar 08, 2021
Poštovani, hvala vam na iskazanom interesovanju za ASBISc Enterprises Plc stejkholder istraživanje. Istraživanje je osmišljeno da podrži naše nefinansijsko izveštavanje. Molimo vas podelite sa nama koja područja su vama od velike važnosti a za koja područja verujete da će imati najjači uticaj na poslovanje ASBIS-a.
Novembar 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regionu proslavlja 30 godina poslovanja
Septembar 22, 2020
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o distribuciji sa kompanijom Synology Inc.
Jul 06, 2020
Distributer proizvoda sa dodatnom vrednošću ASBIS zvanično počinje sa isporukom proizvoda kompanije Tintri®, dobavljača inteligentne infrastrukture za preduzeća, u Rusiju, Belorusiju, Kazahstan, Ukrajinu, Poljsku, Mađarsku, Rumuniju, Bugarsku, Slovačku, Češku, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, Srbiju, Makedoniju, Letoniju, Litvaniju, Estoniju, Kipar, Jermeniju, Azerbejdžan, Kirigistan, Moldaviju, Tadžikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Gruziju, Ujedinjene Arapske Emirate, Bahrein, Irak, Kuvajt, Aman, Katar, Saudijsku Arabiju, Jemen, Alžir, Maroko, Egipat i Tunis.
April 16, 2020
ASBIS je postao ovlašćeni partner kompanije Kino-mo (trguje kao HIPERVSN) i distribuiraće inovativnu 3D tehnologiju holografskog prikaza proizvedenu pod brendom HIPERVSN i preprodavati usluge u zemljama u kojima je prisutna kompanija ASBISc Enterprises Plc.
https://www.asbis.rs/info/press.xhtml
Select year first
Svi meseci