Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

4 razloga zašto je Intel® Ethernet odličan izbor za mrežno povezivanje

Mart 18, 2024

INTEL

4 razloga zašto je Intel® Ethernet odličan izbor za mrežno povezivanje

Intel® Ethernet 800 serija mrežnih adaptera podržava protok podataka do 100Gbps i uključuje inovativna i raznovrsna rešenja za optimizaciju performansi radnih opterećenja.

Performanse za cloud aplikacije

Omogućava propusnost i povećanu propusnu sposobnost aplikacija potrebnu za zahtevna cloud radna opterećenja, uključujući edge servise, web servere, baze podataka, servere za keširanje i skladištenje podataka.

Optimizovan za radna opterećenja komunikacionih rešenja

Uključuje i paket klasifikacija i sortiranja za radna opterećenja visoke propusnosti u mrežama i komunikacionim rešenjima, uključujući mobilna jezgra, 5G RAN, i mrežne uređaje.

Podržava hiperkonvergentna rešenja

Serija 800 ima širok portfolio adaptera sa različitim brojem portova i specifikacija, i efikasno koristi serverske procesore. Poboljšava efikasnost aplikacija i mrežne performanse inovativnim i raznovrsnim mogućnostima koje optimizuju radna opterećenja visokih performansi servera, kao što su NFV, skladištenje, HPC-AI i hibridni cloud.

Svestranost i fleksibilnost za data centre

Intel Ethernet 800 Serije mrežnih adaptera i nudi raznovrsna rešenja za mreže sa velikim brojem uređaja i ograničenim brojem portova. Do šest konfiguracija između kojih možete da birate uključuje i mogućnost da jedan port postane 8 10GbE portova, četiri  25GbE porta.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.