O brendu Loewe 

Loewe je vodeći međunarodni brend za televizore i potrošačku elektroniku sa sedištem u Kronahu, Frankonija. Od svog osnivanja 1923. godine, godine kada je po prvi put predstavljen radio uređaj u Nemačkoj, kompanija oblikuje industriju svojim kultnim proizvodima i bezbrojnim tehničkim inovacijama, a nosilac je i brojnih nagrada za svoj elegantni, vanvremenski dizajn. Kao vrhunski brend za vrhunsku potrošačku elektroniku, kompanija je posvećena prvoklasnim materijalima, visokokvalitetnoj izradi i jedinstvenom dizajnu. Loewe svoje proizvode razvija u nemačkom sedištu i ima sopstvene proizvodne pogone, takođe u Nemačkoj, sa automatizovanom proizvodnom linijom i fabrikom za "handmade" proizvodnju OLED uređaja.

LOEWE televizori
Preuzmite prezentaciju.

LOEWE audio uređaji
Preuzmite prezentaciju.

Za više informacija posetite loewe.tv.

 LOEWE je izumeo televiziju.

Prošlo je skoro 100 godina otkako je Loewe izumeo televiziju, ali je održao svoje "Made in Germany" obećanje. Odeljenja za razvoj, proizvodnju i usluge i dalje imaju sedište u Kronahu (Gornja Frankonija). Loewe sistemi su dizajnirani tako da traju, sa naglaskom na ekonomičnoj potrošnji energije. Modularna tehnologija, vrhunski materijali, precizna izrada, redovno ažuriranje softvera i bezvremenski dizajn, garantuju sjajan osećaj posedovanja održivog proizvoda.
 

 Proizvedeno u Nemačkoj.

Filozofija kompanije presudna za uspeh Loewe-a je kombinacija visoke tehnologije, dizajna, kvaliteta i lakoće upotrebe. Proizvodi se odlikuju čistim, preciznim i elegantnim oblicima koji zadržavaju kvalitet završne obrade tokom celog životnog veka i koji su osvojili više od 200 međunarodnih nagrada za dizajn. Zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama ekrana i inteligentnom softveru, Loewe televizori pružaju posebno prirodan utisak slike koji verno reprodukuje filmske scene i snimke pejzaža.

 Jedinstveni proizvodi.

„Najlepši OLED TV na svetu“. Nemački premijum proizvođač elektronike namenjene zabavi na redovnoj bazi predstavlja televizore sa potpuno novom tehnologijom slike. Pored toga, Loewe konstantno proširuje svoj audio asortiman sa zvučnim sistemima i sabvuferima. Loewe ima najveći asortiman OLED-a i nudi najbolji dizajn i inženjering na tržištu. Isprobajte Loewe i doživite televiziju na potpuno novi način.

 Loewe OLED vs. LED/QLED

Kod LED televizora pozadinsko osvetljenje osvetljava više piksela istovremeno i dovodi do sive izmaglice koja izobličuje boje i slabi kontraste. OLED piksel je samosvetleći što znači da nema potrebe za pozadinskim osvetljenjem. Ovo obezbeđuje optimalnu crnu i beskonačan kontrast omogućavajući pritom bojama da otkriju svoju živost odnosno da daju više detalja, dubine i teksture.


Kompanija ASBIS je ovlašćeni distributer LOEWE proizvoda u Republici Srbiji.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs ili putem telefona +381693107703.