Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Edgecore Networks predstavlja multifunkcionalnu ECS4650 Layer 3 seriju gigabitnih mrežnih svičeva

Februar 23, 2024

Edgecore Networks

Edgecore Networks predstavlja multifunkcionalnu ECS4650 Layer 3 seriju gigabitnih mrežnih svičeva

Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rešenjima, predstavio je ECS4650 Layer 3 Gigabit seriju gigabitnih mrežnih svičeva.

Dizajniran da ispuni rastuće zahteve koje mrežama postavljaju mala i srednja preduzeća, kompanije i univerziteti, ovi moćni switch-evi nude neuporedive mogućnosti.

Serija ECS4650 se sastoji od dva modela:

ECS4650-54T : Napravljen za visoke radne zahteve i sa svojih šest 25G SFP28 uplinkova, ovaj model omogućava stabilno širenje mreže. To je odličan izbor za gigabitni pristup/agregaciju, za osnovnu infrastrukturu preduzeća, i za pristup/agregaciju najnovijih Cloud aplikacija
ECS4650-54P : Napravljen za uređaje koji zahtevaju veliku snagu, kao što su bežične pristupne tačke, VoIP telefoni, kamere za nadzor i IoT uređaji, ovaj switch može da obezbedi do 90W. Oba modela podržavaju IPv6, napredni kvalitet usluge (QoS) i interfejs komandne linije (CLI), obezbeđujući lakoću korišćenja, vidljivost mreže i budužu adaptibilnost.

Istaknute karakteristike:

Najbolja odnos cene i performansi: Serija ECS4650 nudi neuporediv spoj pristupačnosti i performansi, posebno sa svojim 25G uplinkovima.
ITU-T G.8032 ERPS L2 Ring Protection: Obezbeđuje pouzdanost mreže sa brzim vremenima konvergencije od <50 ms.
Sveobuhvatne softverske karakteristike: Funkcije softvera dokazane na terenu služe ISP-ovima i operaterima, omogućavajući širokopojasni pristup i IPTV usluge.
Pune L3 karakteristike: Uključuje najčešće korišćene jednostruke i multicast protokole za rutiranje, redundantne protokole za rutiranje i DHCP relej i server.
Poboljšana bezbednost, podrška za IPv6 i multicast: Zaštitite svoju mrežu robusnim bezbednosnim merama i prihvatite budućnost uz IPv6 kompatibilnost.
Jednostavno upravljanje: dostupno preko CLI, SNMP i veb interfejsa.
Kompletan privatni MIB: Omogućava potpunu kontrolu i praćenje switcha preko EMS klijenta.

Serija ECS4650 donosi promenu u polju Gigabit Ethernet switch-eva, osnažujući moderne mreže da napreduju u digitalnom okruženju koje se stalno razvija.
 

Više možete saznati na linku

 

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.