Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Kompanija Dell Technologies poboljšava nagrade i unapređuje svoj partnerski program Dell RISE

Februar 27, 2024

Dell

Kompanija Dell Technologies poboljšava nagrade i unapređuje svoj partnerski program Dell RISE

Kompanija Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE partnerskog programa. Novi podsticajni period počeo je 3. februara 2024. godine, sa ažuriranim i pojednostavljenim pravilima.

Nakon pridruživanju programu RISE Incentive, naši partneri osvajaju nagrade u dolarima (USD) za svaki proizvod Dell Technologies-a kupljen preko ASBIS-a i koji učestvuje u programu.

Povrh toga, partneri sa svakim dostignutim targetom umnožavaju svoje nagrade, maksimalno do 1,6 puta. Multiplikator će se primenjivati na sve proizvode kupljene u podsticajnom periodu, što u krajnjem saldu može da napravi veliku razliku u ukupnoj zaradi. Partneri će pored toga imati i druge mogućnosti da zarade bonuse.

RISE nagrade se akumuliraju tokom svakog Dell-ovog 13-nedeljnog podsticajnog perioda. Na kraju svakog podsticajnog perioda, nagrade se isplaćuju partnerima u obliku ASBIS e-vaučera ili kredit nota, u zavisnosti od njihove ukupne RISE zarade. Ako partner zaradi 750 USD ili više u periodu podsticaja, može dobiti kredit notu od ASBIS-a.

Ako partner zaradi manje od 750 USD, moći će da zameni svoje RISE nagrade za ASBIS e-vaučere.

Kako možete umnožiti svoje nagrade

Kada partneri dostignu svoje targete za PCs+Displays+Peripherals, Server+ ili Storage+, mogu umnožiti nagrade do 1,6k.

Targeti nagrada su odvojeni. Na primer, partner može da dostigne svoj prag za PC+Displais+Periferije i da mu se isplati do 1,6 puta više od svojih nagrada PC+Displais+Peripherals, bez obzira da li je dostiga svoje Server+ ili Storage+ targete.




Ostale promene

  • Nema više RISE grupa: sticanje nagrada nikada nije bilo lakše
  • Novi bonusi: za širok spektar izabranih proizvoda Dell Technologies
  • Veći fond nagrada za ALL RISE partnere: zaradite do 15.000 USD (USD) svaki period podsticaja

Da biste saznali više o Dell RISE-u, preuzeli detaljan vodič za RISE i dobili bonus dobrodošlice za svoju prvu kupovinu posetite RISE stranicu na ASBIS sajtu.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.