Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

 

Western Digital. Inovacije na granicama tehnologije.

Bilo u vašem džepu, kući, automobilu ili u Cloud-u, Western Digital se trudi da isprati svaki vaš korak.

Western Digital napreduje na snazi i potencijalu različitosti. Kao globalni lider, Western Digital veruje da je najefikasniji način da prigrli raznolikost svojih kupaca i zajednice, preslikavanje raznolikosti na iznutra.

Western Digital već dugo vremena stoji na čelu inovacija koje menjaju svet oko nas. Od pronalaska prvog čvrstog diska do nedavnog napretka u 3D NAND-u, Western Digital put inovacija nastavlja da inspiriše one koji se usuđuju da razmišljaju o velikim stvarima.

Western Digital je uvek na vrhuncu inovacija i pomera granice tehnologije, kako bi ono što ste mislili da je nemoguće učinili mogućim.

Western Digital vas poziva da napravite poslovni nalog

Lakše je nego ikada opremiti svoje poslovanje najnovijim proizvodima i rešenjima. Saznajte više o tome šta Western Digital ima da ponudi.

Registrujte se ili prijavite na Vaš poslovni nalog već danas. Postoji toliko mnogo prednosti kada kupujete kao Western Digital poslovni kupac. Započnite danas tako što ćete se prijaviti na poslovni nalog.

 

Western Digital proizvodiInterni HDD

 

Interni SSD

 

Komercijalni interni diskovi


 

Platforme za data centre

 

Serverski diskovi

 

 

Lični Cloud / Diskovi za NAS