ASUS NUC predstavlja širok spektar uređaja kompaktnog formata, kompleta i elemenata,
pružajući rešenja koja odgovaraju različitim poslovnim potrebama i zahtevima. 

Moćna otvorena platforma u kompaktnom formatu za projekte svih razmera

Kvalitet, dugotrajna pouzdanost i ASUS garancija

Najnovije tehnologije dizajnirane da rade zajedno na izuzetno malom prostoru

ASUS NUC za sve aspekte tržišta

Poslovni korisnici

Modularna rešenja

Gejming i dizajn

ASUS NUC Essential i Pro serije mini računara su namenjene biznis korisnicima, posvećene uspehu klijenata i poslovanja, u celosti.

- Bez obzira da li vam je potreban mini-PC, komplet ili Elementi, ASUS NUC vam pruža rešenje koje vam je potrebno za vaš posao.

ASUS NUC Rugged, Performance i Element podržavaju sve, od pojedinačnih ekrana do bilborda sa više panela.

- Iskoristite modularno računarstvo za efikasniju izgradnju i veću produktivnost.

ASUS NUC Extreme i Enthusiast proizvodi pružaju temelje za stvaranje moćnog računara za igranje i kreiranje sadržaja.

- Kreirajte konfiguraciju koja Vam je potrebna bez kompromisa u performansama.

 

 

 

     

Optimizovano za izdržljivost, inteligenciju, fleksibilnost i upravljivost, sa integrisanim hardverskim i softverskim rešenjima. ASUS NUC rešenja mogu se primeniti u zahtevnim uslovima u fabrikama, postrojenjima, montažnim linijama i industrijskim okruženjima.

 Detaljnije >>

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i dodatnim opcijama, ASUS NUC nudi prilagodljivost različitim okruženjima, odličnu povezivost i mogućnost nadogradnje - za maloprodaje i POS rešenja.


 Detaljnije >>

 
 

   
 

Optimizovani kompleti i elementi sa fleksibilnim opcijama prilagođavanja u različitim oblicima za implementaciju u zdravstvenim ustanovama. NUC-ovi predvode pametnu zdravstvenu industriju, uključujući bolnička okruženja, telemedicinu i medicinsko računarstvo.

 Detaljnije >>

ASUS inovativne tehnologije mogu poboljšati sigurnost, smanjiti gužve i emisije štetnih gasova, i povećati pristupačnost i praktičnost. Spreman za ekstremna okruženja, NUC je idealan za inteligentna transportna rešenja na otvorenom i poluotvorenim prostorima.

 Detaljnije >>

 
 

   
 

Prilagođen za prostorije sa ograničenim fizičkim prostorom, ASUS NUC podržava širok spektar edge računarstva i industrijskog IoT-a, omogućavajući raznoliku primenu kao što su kiosci, bilbordi, prostorije za sastanke, telezdravstvo, robotika i još mnogo toga.

 Detaljnije >>

Vrhunske performanse u kompaktnoj veličini koja podržava više periferija i 4K monitore čini ASUS NUC odličnim rešenjem za dizajniranje, kreiranje sadržaja, igranje, strimovanje i još mnogo toga.


 Detaljnije >>

 
         

 Za dodatne informacije kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs ili pozovite +381603107762.