ASUS NUC mini računari

ASUS NUC predstavlja širok spektar uređaja kompaktnog formata, kompleta i elemenata,
pružajući rešenja koja odgovaraju različitim poslovnim potrebama i zahtevima.  

Moćna otvorena platforma
u kompaktnom formatu
za projekte svih razmera
Kvalitet, dugotrajna pouzdanost
i proverena i dokazana
ASUS garancija
Najnovije tehnologije
dizajnirane da rade zajedno
na izuzetno malom prostoru

ASUS NUC za sve aspekte tržišta

Poslovni korisnici

Modularna rešenja

Gejming i dizajn

ASUS NUC Essential i Pro serije mini računara su namenjene poslovnim korisnicima, posvećene uspehu klijenata i poslovanja. ASUS NUC Rugged, Performance i Elements podržavaju sve, od pojedinačnih ekrana do video-zidova sa više panela. ASUS NUC Extreme i Enthusiast proizvodi pružaju temelje za stvaranje moćnog računara za igranje i kreiranje sadržaja.

 

 

 

     

Optimizovani za izdržljivost, fleksibilnost i upravljivost, ASUS NUC računarska rešenja mogu se primeniti u zahtevnim uslovima u fabrikama, postrojenjima, montažnim linijama i industrijskim okruženjima.

 Detaljnije >>

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i dodatnim opcijama, ASUS NUC nudi prilagodljivost različitim okruženjima, odličnu povezivost i mogućnost nadogradnje - za maloprodaje i POS rešenja.


 Detaljnije >>

 
 

   
 

Optimizovani kompleti i elementi sa fleksibilnim opcijama prilagođavanja u različitim oblicima za implementaciju u zdravstvenim ustanovama. NUC-ovi predvode pametnu zdravstvenu industriju, uključujući bolnička okruženja, telemedicinu i medicinsko računarstvo.

 Detaljnije >>

ASUS inovativne tehnologije mogu poboljšati sigurnost, smanjiti gužve i emisije štetnih gasova, i povećati pristupačnost i praktičnost. Spreman za ekstremna okruženja, NUC je idealan za inteligentna transportna rešenja na otvorenom i poluotvorenim prostorima.

 Detaljnije >>

 
 

   
 

Prilagođen za prostorije sa ograničenim fizičkim prostorom, ASUS NUC podržava širok spektar Edge računarstva i industrijskog IoT-a, omogućavajući raznoliku primenu kao što su kiosci, bilbordi, prostorije za sastanke, telemedicinu, robotiku i još mnogo toga.

 Detaljnije >>

Vrhunske performanse u kompaktnoj veličini koja podržava više periferija i 4K monitore čini ASUS NUC odličnim rešenjem za dizajnere i kreatore sadržaja, gejmere, strimere i još mnogo toga.


 Detaljnije >>

 

 ASUS NUC uređaje možete kupiti kod naših cenjenih Partnera:

 
   

 

Ukoliko ste pravno lice, ponudu ASUS NUC mini računara pronađite na ASBIS B2B E-prodavnici:


ASBIS je ovlašćeni distributer ASUS NUC mini računara za Republiku Srbiju.

 Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs ili pozovite +381603107762.