ASUS NUC je širok portfolio uređaja malog formata, kompleta i elemenata koji omogućavaju kreiranje rešenja za različite poslovne potrebe i zahteve.

 

Moćna otvorena platforma u kompaktnom formatu za projekte svih razmera

Kvalitet, dugotrajna pouzdanost i ASUS garancija

Najnovije tehnologije dizajnirane da rade zajedno na izuzetno malom prostoru

ASUS NUC za sve aspekte tržišta

Poslovni korisnici

Modularna rešenja

Gejming i dizajn

ASUS NUC Essential i Pro Mini PC i kompleti su mali, pametni i namenjeni uspehu klijenata i poslovanja

- Bez obzira da li vam je potreban mini-PC, komplet ili Elementi, ASUS NUC vam pruža rešenje koje vam je potrebno za vaš posao.

ASUS NUC Rugged, Performance i Element podržavaju sve, od pojedinačnih ekrana do bilborda sa više panela

- Iskoristite modularno rešenje za efikasniju implementaciju i veću produktivnost.

ASUS NUC Extreme i Enthusiast proizvodi pružaju temelje za stvaranje moćnog računara za igranje i kreiranje sadržaja

- Kreirajte konfiguraciju koja Vam je potrebana bez kompromisa performansi.

 

 

 

     

Optimizovano za izdržljivost, inteligenciju, fleksibilnost i upravljivost, sa integrisanim hardverskim i softverskim rešenjima. ASUS NUC rešenja mogu se primeniti u teškim uslovima u fabrikama, postrojenjima, montažnim linijama i industrijskim okruženjima.

 Detaljnije >>

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i dodatnim opcijama, ASUS NUC nudi odličnu prilagodljivost okruženju, odličnu konektivnost i mogućnost nadogradnje - za maloprodajne, kioske i rešenja za prodaju na prodajnim mestima (PoS).


 Detaljnije >>

 
 

   
 

Optimizovani kompleti i elementi sa fleksibilnim opcijama prilagođavanja u različitim oblicima za implementaciju u svim prostorima medicinske opreme. NUC-ovi predvode pametnu zdravstvenu industriju, uključujući bolničko okruženje, telemedicinu i medicinsko računarstvo.

 Detaljnije >>

ASUS inovativne tehnologije mogu poboljšati sigurnost, smanjiti gužve i emisije, i povećati pristupačnost i praktičnost. Spreman za ekstremna okruženja, NUC je idealan za inteligentna transportna rešenja na otvorenom i poluotvorenim prostorima.

 Detaljnije >>

 
 

   
 

Pogodan za okruženja sa ograničenim prostorom i podržava izuzetno širok spektar edge računarstva i industrijskog internet , ASUS NUC pokazuje raznovrsnu upotrebu uključujući kioske, bilborde, sobe za sastanke, telezdravstvo, robotiku i još mnogo toga.

 Detaljnije >>

Vrhunske performanse u kompaktnoj veličini koja podržava više periferija i 4K monitore čini ASUS NUC krajnjim rešenjem za dizajniranje, kreiranje sadržaja, igranje, strimovanje i još mnogo toga.


 Detaljnije >>

 
         

 Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

vad@asbis.rs