Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Synology je predstavio BeeStation, novo rešenje za čuvanje fajlova i fotografija

Mart 07, 2024

SYNOLOGY

Synology je predstavio BeeStation, novo rešenje za čuvanje fajlova i fotografija

Kompanija Synology, ekspert u proizvodnji NAS uređaja, predstavio je novo rešenje za čuvanje fajlova i fotografija

Synology je lansirao BeeStation, uređaj za skladištenje podataka u cloud-u, koji je dizajniran da pojednostavi koriščenje. Bez pretplate, BeeStation će se besprekorno uklopiti u vaš životni stil i praviti rezervne kopije, upravljati i deliti datoteke uz maksimalnu sigurnost vaših podataka.



Lewis Sheng, menadžer proizvoda u Synology Inc., ističe ulogu BeeStation-a u Synology ekosistemu: „Skoro dve decenije Synology je lider u NAS rešenjima, nudeći napredne funkcije kako zaljubljenicima u tehnologiju tako i profesionalcima. BeeStation je naš odgovor na rastuću potrebu korisnika. BeeStation kombinuje sve osnovne funkcije upravljanja datotekama i rezervnih kopija u pristupačnijem i pojednostavljenom hardveru i softveru."

Startujte u samo nekoliko minuta

Pokrenite cloud nalog u okviru BeeStation-a odmah po uključenju uređaja i koristite 4TB prostora za radne dokumente, lične datoteke, fotografije i video zapise. Jednostavno skenirajte QR kod i povežite potrebne kablove da biste za nekoliko minuta počeli da koristite svoju nalog u cloud-u.  Web, desktop i mobilne aplikacija nudi kompletno upravljanje datotekama i pristup sa bilo kog mesta uz pogodnost popularnih usluga u cloud-u.

Delite sadržaj sa porodicom jednostavno



Uzimajući u obzir lične i porodične potrebe za skladištenje podataka, BeeStation omogućava korisnicima da lako kreiraju privatne skladišne prostore za svakog člana porodice. Ova funkcija osigurava da se vaša privatnost poštuje a ne zahteva napredne IT ili mrežne veštine

Backup i AI funkcije



Zahvaljujući automatskim rezervnim kopijama sa iOS i Android uređaja, BeeStation će automatski kopirati vaše fotografije i video zapise i tako zaštititi vaše najvažnije uspomene. Celokupna biblioteka fotografija je organizovana uz pomoć veštačke inteligencije (AI) čineći pronalaženje i deljenje određenih slika ili albuma lakšim nego ikad. Napredne funkcije BeeStation-a uključuju mogućnost pravljenja rezervnih kopija datoteka sa Google diska, Microsoft OneDrive-a, Dropbox-a i povezanih USB diskova, tako da ćete uvek saćuvati kopiju važnih podataka.

Da biste saznali više, posetite BeeStation 


O Synologyju
Synology proizvodi rešenja za skladištenje pristupačna preko mreže, IP nadzor, i mrežne uređaje koji menjaju način na koji korisnici upravljaju podacima, mrežama, i obavljaju zadatke nadzora u doba oblaka. Iskorišćavajući u potpunosti najnovije tehnologije, Synology korisnicima pruža pouzdane i pristupačne mogućnosti za: | centralizaciju masovnog skladištenja | bekapovanje | virtualizaciju | deljenje i sinhronizaciju podataka | pristup vašim podacima bilo kad, bilo gde | video nadzo
r

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.