Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Kreirajte Ubiquiti Wi-Fi 7 iskustvo sa savršenim switch-om!

Jun 05, 2024

Ubiquiti

Kreirajte Ubiquiti Wi-Fi 7 iskustvo sa savršenim switch-om!

U svetu bežičnog umrežavanja koje se stalno razvija, Wi-Fi 7 će sa neviđenim brzinama, nižim kašnjenjem i povećanim kapacitetom, revolucionisati bežično povezivanje. Da biste u potpunosti iskoristili potencijal Wi-Fi 7, ključno je upariti vašu konfiguraciju sa pravim mrežnim switch-em.

Ubiquiti, lider u mrežnim tehnologijama, nudi niz switch-eva od 2.5 GbE koji savršeno dopunjuju njihovu Ubiquiti Wi-Fi 7 platformu, obezbeđujući optimalno i dugoročno pouzdano iskustvo Wi-Fi 7.

Wi-Fi 7, poznat kao IEEE 802.11be, obećava značajna unapređenja u odnosu na svoje prethodnike. Sa brzinama protoka od više gigabita, poboljšanom efikasnošću i pojačanim performansama u gustim okruženjima, Wi-Fi 7 je spreman da zadovolji rastuće zahteve pametnih domova, gejminga, virtuelne stvarnosti i poslovnih aplikacija. Međutim, da biste u potpunosti iskoristili ove prednosti, vaša mrežna infrastruktura mora biti pouzdana i sposobna da obradi povećani protok podataka.  

Ubiquiti switch-evi od 2.5 GbE su dizajnirani da budu pouzdani i da pružaju visoke performanse, što ih čini idealnim izborom za izgradnju napredne Wi-Fi 7 mreže. Preporučuje se uparivanje Ubiquiti Wi-Fi 7 platforme, naime U7 Pro, U7 Pro Max, U7 Pro Wall i U7 Outdoor access pointa sa UniFi PoE switch-om koji ima performanse 2.5 GbE i PoE+ izlaz, kao što su Pro Max i Enterprise PoE switch-evi. Lista modela switcheva izgleda ovako:

Transformišite svoju mrežu danas. Prelazak na Wi-Fi 7 je značajan korak ka vašoj stabilijoj mreži u budućnosti. Odabirom Ubiquiti switch-a od 2.5 GbE, možete osigurati besprekornu mrežu visokih performansi koja zadovoljava današnje zahteve i zahteve koji će se pojaviti u budućnosti. Iskusite najnovije mogućnosti Wi-Fi 7 sa Ubiquiti uređajima i podignite svoje bežično povezivanje na nove visine.

Podignite svoje bežično povezivanje na novi nivo i osetite razliku sa Ubiquiti switch-om od 2.5 GbE. Bilo da li se koristi kod kuće, na poslu ili za veliki poslovno prostor, Ubiquiti osigurava da ostanete ispred drugih sa najnovijim tehnologijam umrežavanja.

ASBIS je ovlašćeni distributer Ubiquity proizvoda za Republiku Srbiju.

Za ponudu, rokove isporuke i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.