Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

AMD je objavio globalnu dostupnost Radeon RX 7900GRE i snižava cenu Radeon RX 7700XT grafičkih kartica

Mart 01, 2024

AMD je objavio globalnu dostupnost Radeon RX 7900GRE i snižava cenu Radeon RX 7700XT grafičkih kartica

AMD je objavio globalnu dostupnost grafičke kartice AMD Radeon RX 7900 GRE, dizajnirane za igranje i striming pri 1440p rezoluciji sa visokim osvežavanjem i 16 GB brze GDDR6 memorije koja omogućava igračima da iskorače i u 4K igranje. Pored toga AMD je objavio novu umanjenu cenu za AMD Radeon RX 7700 XT grafičku karticu

Očekuje se da će Radeon RX 7900 GRE grafička kartica biti dostupna kod zvaničnih etailera već od 699 eura.

AMD Radeon RX 7900 GRE grafička kartica nudi izuzetnu vrednost i karakteristike, uključujući:  

  • Performanse – Sa 80 računarskih jedinica i ray akceleratorima, 16 GB GDDR6 VRAM- a koji radi na 18 Gbps, 160 AI akceleratora, 64 MB AMD Infinity keš memorije druge generacije i 260W ukupne potrošnje, AMD Radeon RX 7900 GRE grafička kartica nudi beskompromisne performanse u najpopularnijim igrama, sa do 14 procenata boljim FPS/$ u proseku u odnosu na GeForce RTX 4070.
  • Veći FPS u hiljadama igara – AMD Fluid Motion Frames je tehnologija dostupna u najnovijem AMD Adrenalin upravljačkom softveru i omogućava povećava FPS kako bi pružila ogromno povećanje performansi i glatko igranje u hiljadama igara.
  • Intuitivno povećanje performansi – AMD HYPR-RX tehnologija pojednostavljuje i upravlja istovremenom međuoperativnošću AMD Fluid Motion Frames, AMD Radeon Super Resolution (RSR), AMD Radeon Boost i AMD Anti-Lag tehnologije kako bi se postigao kumulativni efekat povećanja performansi, što korisnicima olakšava maksimiziranje performansi u igrama.
  • Tehnologije za budućnost – AMD Radeon RX 7000 serija grafičkih kartica podržava DisplayPort 2.1 najnovije generacije i nudi više VRAM-a od konkurentskih rešenja za pokretanje najzahtjevnijih igara i vrhunskih monitora koji pristižu na tržište.

    Očekuje se da će AMD Radeon RX 7900 GRE biti dostupan od AMD-ovih partnera, uključujući: Acer, ASRock, ASUS, Gigabyte, PowerColor, Sapphire i XFX.  

Takođe, AMD je objavio novu revidiranu cenu za AMD Radeon RX 7700 XT grafičku karticu, koja je će biti umanjena za najmanje 30 USD u odnosu na SEP. Najbolji je trenutak za igrače da razmotre AMD Radeon za svoju sledeću kupovinu grafičke kartice!  

Ako želite da saznate više kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs.   

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.