Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

 

Edgeсore Networks

Edgecore Networks je lider u otvorenom umrežavanju koji pruža punu liniju Wi-Fi Access Point uređaja, transpondera paketa, virtuelnih PON OLT-ova, mrežnih Gateway uređaja i 1G, 10G, 25G, 40G, 100G i 400G OCP-Accepted™ mrežnih Switch-eva sa velikim izborom NOS i SDN softvera komercijalnog i otvorenog koda. Edgecore Networks Corporation je filijala u vlasništvu Accton Technology Corporation, vodećeg ODM-a u domenu mreža.

Data centri zasnovani na Cloud-u

Edgecore Networks nudi veliki izbor hardvera za potrebe otvorenih mreža ("Open Network"), od 1G, 10G, 25G i 40G, 100G do 400G.

 • 400G DATA CENTRI
  Prvi 400G mrežni switch u industriji pruža sledeći nivo u propusnom opsegu za "Webscale Data Center Fabrics". Idealan izbor za brzo "Spine" međupovezivanje, a kako se povećava potražnja za većim propusnim opsegom.
 • P4 PROGRAMABILNE SERIJE 
  Potpuno programabilni mrežni switch zasnovan na Facebook-ovom Wedge 100 dizajnu koji omogućava mrežnim operaterima da povećaju fleksibilnost i kapacitet sa 25G i 100G umrežavanjem.
 • 100G DATA CENTAR 
  Bare-metal data centar mrežni switch-evi visokih performansi za "TOR" i "Spine" mrežne primene, obezbeđujući "Non-blocking Fabric" u ravnijim i skalabilnim topologijama.

Otvoreni operativni sistem SONiC

Enterprise SONiC Distribution od Edgecore-a je ojačana, otvorena distribucija SONiC-a (Softver za otvoreno umrežavanje u Cloud-u) koji radi na Edgecore Open Networking switch-evima. SONiC zajednicu predvodi Microsoſt i mnogi ključni igrači, uključujući Edgecore, da isporuče robusnu i dokazanu softversku infrastrukturu koja omogućava korisnicima da grade visoko prenosive, skalabilne mreže za data centre.

Enterprise switch-evi

Edgecore Networks nudi čitav niz upravljivih switch-eva za ispunjavanje različitih zahteva poslovanja, od malih i srednjih poslovnih korisnika i preduzeća do provajdera usluga na nivou operatera, od jednostavnih veb-pametnih prekidača do Layer 2, Layer 3 i industrijskih switch-eva. Različiti proizvodi dolaze sa različitim kombinacijama portova, kao i PoE opcijama, kako bi zadovoljili zahteve tržišta sa naglaskom na skalabilnosti i fleksibilnosti. Svi upravljivi switch-evi dolaze sa EdgeCOS softverom koji je razvio Edgecore Networks.

Primena u telekomunikacijama

Edgecore pruža širok portfolio "OCP Accepted" otvorenog hardvera uključujući "Cell Site Gateway" uređaje, agregacione switch-eve, "Core" rutere, širokopojasne OLT-ove i transpondere optičkih paketa za različite aplikacije i vertikalna tržišta.  

 • ACCESS RUTERI
  Dezagregirani Cell Site Gateway-i (Disaggregated Cell Site Gateways - DCSG) zasnovani na otvorenoj i raščlanjenoj arhitekturi za postojeće 2G/3G/4G i buduće 5G mobilne infrastrukture.
 • OPTIČKI PAKET
  Prvi u industriji modularni open-source dezagregirani transponder otvorenog umrežavanja koji doprinosi TIP-u. Data centar se međusobno povezuje sa DCO koherentnom optikom za povezivanje na velike udaljenosti.
 • AGREGACIONI I CORE RUTERI
  Edgecore ruterska platforma visokih performansi sa "Cell-based Fabric" interfejsom savršena je za za operatere, data centre i transportne mreže. Sistem podržava "Deep Packet Buffers" i eksterne TCAM-ove kako bi obezbedio masivnu skalu rutiranja i prikupljanje statistike.

Bežična rešenja

Fokusirajući se na tržišta preduzeća, kampusa i ugostiteljstva, Edgecore Networks nudi integrisana Wi-Fi rešenja za složena Wi-Fi okruženja, obezbeđujući visoke performanse, te fleksibilno i isplativo bežično iskustvo.

 • ecCLOUD CLOUD KONTROLER
  Pruža jedinstvenu vidljivost i kontrolu nad žičnim i bežičnim uređajima, pojednostavljujući primenu, upravljanje i nadgledanje mreže na jednoj ili više lokacija.
 • BEŽIČNI ACCESS POINT UREĐAJI
  Edgecore portfolio bežičnih Access Point uređaja za unutrašnje i spoljašnje prostore koristi najnovije Wi-Fi standarde i tehnologiju za sve primene, obezbeđujući optimalno Wi-Fi iskustvo. Sa centralizovanim upravljanjem, naprednim QoS funkcijama i bezbednošću na nivou preduzeća, Edgecore pomaže organizacijama da minimiziraju i rizike i troškove.
 • TERRAGRAPH SERTIFIKOVANO 60GHZ REŠENJE
  Edgecore Terragraph sertifikovani proizvodi koriste opseg od 60 GHz mmWave kako bi omogućili isporuku multi-gigabitne veze bežično, omogućavajući brzo uvođenje bežičnih mreža nalik na optiku. mmWave opseg od 60 GHz nudi nenadmašne performanse kroz prednosti rada nelicenciranog opsega bez smetnji.

Optika i kabliranje

Edgecore Networks priključni optički moduli obezbeđuju vezu sa vlaknima i bakrom kroz čitav asortiman proizvoda. Sa fleksibilnošću proširenja prema tipu medija (bakar/vlakna), brzini (brzi Ethernet, gigabitni Ethernet ili 10/25/40/100/400 gigabitni Ethernet) i udaljenosti (100 m do 80 km). Širok izbor SFP, SFP+, SFP28, QSFP+, QSFP28 i QSFP-DD priključnih modula. Edgecore primopredajnici su testirani na kompatibilnost sa switch-evima i SONiC-om.

 


Za ponudu i sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.