Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

 

O kompaniji Intel®

Intel je svetski lider u dizajniranju i proizvodnji neizostavnih proizvoda i tehnologija koje pokreću cloud te pametan i sve više povezan svet. Intel osigurava računarske, mrežne i komunikacijske platforme velikom broju korisnika uključujući OEM (original equipment manufacturers (OEMs)) proizvođače, cloud i komunikacijske pružaoce usluga te proizvođače iz industrijske, komunikacijske i automobilske industrije.

Intel konstantno širi granice postojećih tehnologija te ubrzano razvija nove vodeći se Moore-ovim zakonom, svakodnevno stvara napredak u svim poljima računarske industrije koji čini do tada nezamislivo iskustvo mogućim! Intel je osnovan u Kaliforniji 1968. godine a reinkorporiran u državi Delaware 1989. godine.

 

Intel Proizvodi

Računarski sistemi i uređaji od Intel-a

  

Intel kompjuterski sistemi i elektronika pružaju poslovnim korisnicima, igračima, dizajnerima i svakodnevnim korisnicima širok spektar moćnih, pouzdanih i visoko konfigurabilnih opcija.

 

 

 

 

Procesori

 

 

Intel stvara napredne procesore visokih performansi za svakojaku upotrebu, uključujući servere za preduzeća, IoT uređaje, stone računare, radne stanice te laptopove i mobilne uređaje. Pronađite tehnologiju koja vam je potrebna na linkovima u nastavku.

 

 

 

12. GENERACIJA INTEL® CORE™ PROCESORA

Kliknite da naučite više >>
 
 

Intel® Ploče i kompleti

 

Porodica razvojnih alata kreiranih da olakšaju proizvođačima i profesionalcima sastavljanje računarskih uređaja, interaktivnih okruženja, ugrađenih sistema kao i podmirivanje njihovih potreba za inovacijama i prototipovima.

 

 

 

Memorije i uređaji za skladištenje

Intel obezbeđuje tehnički napredne proizvode koji podržavaju svaki nivo računarstva - od velikog data centra do klasične upotrebe računarskih entuzijasta. Intel® Optane™ memorija stvara ubrzani most između RAM i ROM memorije dok Intel® SSD diskovi (Intel® SSD diskovi) obezbeđuju fleksibilnost, stabilnost i efikasnost skladištenja.

 

 

 

 

Serverska oprema


Poverenje, pouzdanost, dokazane performanse. Ima razloga zašto je Intel globalni lider i preferirani provajder serverske tehnologije i proizvoda. Intel poznaje potrebe modernog data centra i koristi svoje dugogodišnje iskustvo i stručnost u dizajnu kako bi pružio širok portfolio inovativnih serverskih proizvoda, sistema i rešenja i kako bi pomogao preduzećima da rastu i budu konkurentna na tržištu. 

 

 

 

Mrežne komunikacije & I/O

 

Uživajte u naprednim performansama uz vodeće Intel proizvode i inteligentun, programabilnu i skalabilnu softversku infrastrukturu.

 

 

 

ASBIS Grupacija je ovlašćeni distributer Intel-a u EMEA regionu.                 

 

Intel Partner Marketing Studio

Širok izbor materijala na jednom mestu, a kako bi se adekvatno plasirali vaša dizajn rešenja.

 

  • Kompletne marketinške kampanje
  • Logotipi proizvoda
  • Slike proizvoda
  • Sadržaji za socijalne mreže
  • Veb baneri i "landing" stranice

 

POSETITE http://marketingstudio.intel.com/

Više informacija o INTEL-u u odeljku - VESTI.