Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

 

O kompaniji Intel®

Intel je svetski lider u dizajniranju i proizvodnji neizostavnih proizvoda i tehnologija koje pokreću cloud te pametan i sve više povezan svet. Intel osigurava računarske, mrežne i komunikacijske platforme velikom broju korisnika uključujući OEM (original equipment manufacturers (OEMs)) proizvođače, cloud i komunikacijske pružaoce usluga te proizvođače iz industrijske, komunikacijske i automobilske industrije.

Intel konstantno širi granice postojećih tehnologija te ubrzano razvija nove vodeći se Moore-ovim zakonom, svakodnevno stvara napredak u svim poljima računarske industrije koji omogućuje do tada nezamislivo iskustvo mogućim! Intel je osnovan u Kaliforniji 1968. godine a reinkorporiran u državi Delaware 1989. godine.

 

Intel Proizvodi

Računarski sistemi i uređaji od Intel-a

  

Intel-ovi kompjuterski sistemi i elektronika pružaju poslovnim korisnicima, igračima, kreatorima sadržaja i svakodnevnim korisnicima širok spektar moćnih, pouzdanih i visoko konfigurabilnih opcija.

 

 

 

 

Procesori

 

 

Intel dizajnira napredne procesore visokih performansi za svakojaku upotrebu, uključujući servere na nivou preduzeća, IoT uređaje, laptopove, stone računare, radne stanice i mobilne uređaje. Pronađite tehnologiju koja vam je potrebna na linkovima ispod.

 

 

 

10. GENERACIJA INTEL® CORE™ PROCESORA

Kliknite da naučite više >>
 
 

Intel® Ploče i kompleti

 

Porodica razvojnih alata kreiranih da olakšaju profesionalcima i proizvođačima sastavljanje računarskih uređaja, interaktivnih okruženja, ugrađenih sistema i  podmirivanje njihovih potreba za inovacijama i prototipovima.

 

 

 

Memorije i uređaji za skladištenje

Intel obezbeđuje tehnički napredne proizvode koji podržavaju svaki nivo računarstva - od velikog data centra do klasične upotrebe kod entuzijasta. Intel® Optane ™ memorija stvara ubrzani most između RAM i ROM memorije. Intel® SSD diskovi (Intel® SSD diskovi) obezbeđuju fleksibilnost, stabilnost i efikasnost u skladištenju.

 

 

 

 

Serverska oprema


Poverenje, pouzdanost, dokazane performanse. Ima razloga zašto je Intel globalni lider i preferirani provajder serverske tehnologije i proizvoda. Intel poznaje potrebe modernog data centra i koristi svoje dugogodišnje iskustvo i stručnost u dizajnu kako bi pružio širok portfolio inovativnih serverskih proizvoda, sistema i rešenja i kako bi pomogao preduzećima da rastu i budu konkurentna na tržištu. 

 

 

 

Mrežne komunikacije & I/O

 

Uživajte u naprednim performansama od jezgra centra podataka do ruba mreže sa vodećim proizvodima i inteligentnom, programabilnom i skalabilnom softverskom infrastrukturom.

 

 

 

ASBIS Grupacija je autorizovani distributer Intel-a u EMEA regionu.                 

 

Intel® Technology Provider Program

ASBIS se pridružio Intel® Technology Provider Program-u (ITP) i sada kao registrovan ITP partner možete koristiti benefite kupovinom kako Intel komponenti ili sistema sa Intel opremom, direktno od ASBIS-a.

Registrovani ITP partneri akumuliraju Intel poene kupovinom kvalifikovanih artikala od autorizovanih Intel distributera. Gold i Platinum Partneri mogu pretvoriti zarađene poene u ASBIS vaučere i dobiti popust kupovinom od ASBIS-a.

Dobijte više informacija o benefitima pridruživanja ITP program-u danas https://techpartner.intel.com/

Da biste zatražili poene, kliknite na http://www.asbis.com/spendpoints_en.

 

Intel Partner Marketing Studio

Širok izbor materijala kako bi adekvatno plasirali vaša rešenja

 

  • Kompletne marketinške kampanje
  • Logotipi proizvoda
  • Slike proizvoda
  • Sadržaji za socijalne mreže
  • Veb baneri i "landing" stranice

 

POSETITE http://marketingstudio.intel.com/

Više informacija o INTEL-u u vestima - NEWS.