Učlanite se u Intel® Partner Alliance program

Članstvo u Intel® Partner Alliance programu vam pruža ekskluzivne mogućnosti za izgradnju poslovanja -  poput pristupa Intel globalnim resursima, naprednim obukama i promotivnoj podršci - sve prilagođeno vašim potrebama.

Program će vam pomoći da:

  • Proširite bazu svojih partnera
  • Povećate fokus na rešenja i partnersku saradnju
  • Poboljšate i produbite program obuke
  • Iskusite novu vrednost te produbljeno i pojednostavljeno iskustvo


Članstvo u potpuno novom Intel® Partner Alliance programu vam pruža više prilika za izgradnju vašeg poslovanja nego ikada ranije. U nastavku istražite prednosti programa, zahteve i uloge članova.

 

Prednosti članstva. Program nudi brojne pogodnosti svojim članovima, poput posebnog pristupa sledećim sadržajima:

Obuka i sertifikacija

Intel® Partner University vam pruža specijalizovanu obuku o naprednim tehnologijama, programe sertifikacije i nagrade za vaše učenje.

Marketing resursi

Pristupi Intel® Solutions Marketplace-u i Intel® Marketing Studio odeljcima vam pomažu da uvećate potražnju za vašim proizvodima i uslugama.

Vredne nagrade

Sakupljajte poene za vaše kvalifikovane aktivnosti, unapređujte vaš status vezano za članstvo i obezbedite sebi pristup dodatnim resursima kako biste izgradili svoje poslovanje.

Ekspeditivna podrška

Brzo se povežite sa Intel podrškom i stručnim personalom - kada god vam je potreban odgovor na neko pitanje.>> Saznajte više o prednostima članstva

Nivoi članstva u IPA partner programu i uloge. Postoje tri nivoa članstva u programu i postavljeni su na sledeći način:

  • Titanium
  • Gold
  • Registrovani

Program je zamišljen tako da nagradi partnere sa mogućnostima umrežavanja te sposobnostima sa kojima će moći da unaprede svoje poslovanje, promovišu svoja rešenja i znanja. Detaljan opis uloga i mogućnosti možete pronaći na: https://intelpartneralliance.intel.com/us-en-program>> Molimo, prihvatite vaše uslove i odredbe