Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Ubiquiti je predstavio novi Ultra Cloud Gateway i Ultra Po Switch za objedinjeno upravljanje mrežom (UNM)

Februar 23, 2024

Ubiquiti

Ubiquiti je predstavio novi Ultra Cloud Gateway i Ultra Po Switch za objedinjeno upravljanje mrežom (UNM)

Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dva revolucionarna uređaja: UniFi Cloud Gateway Ultra (UCG-Ultra) i Ubiquiti Switch Ultra (USW-Ultra)

Ova rešenja sa svojim kompaktnim dizajnom i moćnim funkcijama redefinišu umrežavanje.

Sinergija između Cloud Gateway Ultra i Switch Ultra čini kohezivni sistem za optimalno upravljanje mrežom. Delujući kao centralno čvorište, Cloud Gateway Ultra se beprekorno jednostavno integriše sa Switch Ultra, koji efikasno distribuira snagu i podatke kroz mrežu. Ovaj objedinjeni pristup obezbeđuje pojednostavljenu i efektivnu kontrolu mreže.

U pogledu segmentiranih mreža, Switch Ultra igra ključnu ulogu kreiranjem VLAN-a. Istovremeno, Cloud Gateway Ultra preuzima odgovornost za upravljanje saobraćajem, što rezultira pojačanim bezbednosnim merama i poboljšanim ukupnim performansama mreže. Ovaj zajednički napor omogućava uspostavljanje različitih segmenata mreže, optimizujući funkcionalnost svakog od njih.

Za poboljšanu pouzdanost i performanse, Cloud Gateway Ultra podržava višestruko WAN povezivanje, obezbeđujući redundantnost i mogućnosti balansiranja opterećenja. Switch Ultra dopunjuje ovo tako što obezbeđuje neprekidnu povezanost, stvarajući robusnu i otpornu mrežnu infrastrukturu. Zajedno, ovi uređaji nude sveobuhvatno rešenje koje zadovoljava različite potrebe modernog upravljanja mrežom.

UniFi Cloud Gateway Ultra ključne karakteristike

Plug-and-Play Simplicity: Besprekorno se integriše u postojeće mreže, nije potreban poseban CloudKey.
Besprekorna skalabilnost: Upravljanje 30+ UniFi mrežnih uređaja i 300+ klijenata bez napora.
Napredna bezbednost: 1 Gbps IDS/IPS propusnost, multi-WAN balansiranje opterećenja, firewall koji prepoznaje aplikacije i VPN mogućnosti za daljinski pristup.
Efikasne VLAN konfiguracije: Snažna segmentacija za poboljšanu bezbednost, podržavajući fleksibilne metode autentifikacije.
SD-WAN briljantnost: optimizuje protok saobraćaja preko više VAN veza.
Praktičan dizajn: LCD statusni displej od 0,96 inča i napajanje preko USB-C.

Ubiquiti Svitch Ultra ključne karakteristike

Kompaktan dizajn, ogroman uticaj: 8-portni GbE PoE prekidač balansira funkcionalnost i efikasnost prostora.
Raznovrsne opcije za montažu: montiranje na zid, ravna površina ili magnetna baza za prilagodljivost bez napora.
Pover Over Ethernet (PoE): Isporučuje 42V preko PoE++ i 16V preko PoE+ za povezane uređaje.
Ukupna neblokirajuća propusnost: Besprekorno podržava ukupnu neblokirajuću propusnost od 8 Gbps.
Kompatibilnost: Radi sa UniFi Network verzijom 8.0.28 i novijim.

Ubiquiti nastavlja da redefiniše mogućnosti umrežavanja, a Cloud Gatevai Ultra i Svitch Ultra su na čelu ove revolucije. Nadogradite svoju mrežu danas i iskusite budućnost povezivanja.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.