Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Dell predstavlja sveobuhvatan portfolio Copilot+ AI računara

Maj 28, 2024

Dell predstavlja sveobuhvatan portfolio Copilot+ AI računara

Kao deo sve veće ponude uređaja i infrastrukture za veštačku inteligenciju, Dell proširuje svoj portfolio AI računara i radnih stanica uvođenjem najnovijih Copilot+ računara koje pokreću Snapdragon® X Elite i Snapdragon® X Plus procesori.


Dell je poredstavio nova klasu uređaja koja transformiše iskustvo korišćenja AI računara svojim izuzetnim performansama i autonomijom baterije. Novi Dell laptopovi, XPS 13, Inspiron 14 Plus, Inspiron 14, Latitude 7455 i Latitude 5455 zadovoljavaju potrebe privatnih i poslovnih korisnika brzim radom i pojednostavljivanjem rada.

Sa obradom AI podataka lokalno na uređaju preko prilagođenog integrisanog Qualcomm Oryon™ CPU-a, premium GPU-a i jedinice za neuronsku obradu (NPU), Dell-ovi novi AI računari nude:

  • Revolucionarno trajanje baterije, za pretragu, kreiranje i komunikaciju bez brige.
  • Performanse od 45 triliona operacija u sekundi (TOPS) na NPU-u, za efikasnije izvršavanje AI zadataka.
  • Trenutne rezultate prilikom pretrage sadržaja koristeći Copilot na uređaju.

XPS 13  je prvi XPS sa Copilot+ veštačkom inteligencijom i Snapdragon CX Elite platformom. Popularna serija laptopova sada ima implementiranu moćnu AI tehnologiju koja pruža vrhunsku brzinu i pri najzahtevnijim radnim opterećenjima, čime ostavlja više vremena za rad ili kreiranje novih sadržaja.

Novi Latitude AI laptopovi sa Copilot+ funkcijom poseduju Snapdragon X Elite procesore sa 12 jezgara i Snapdragon X Plus procesore sa 10 jezgara, i nude revolucionarne performanse i izuzetan vek trajanja baterije za svakodnevne radne zadatke.

Dell Copilot+ računari podižu produktivnost, kreativnost i komunikaciju na viši nivo. Sa novim AI platformom koju pokreću Snapdragon X serije platforme, uštedite vreme i fokusirajte se na važne zadatke zadatke.

Da bi kompletirali AI ekosistem, Dell nudi dve nove tastature, koje sadrže poseban taster za brz pristup Copilotu, vašem AI asistentu.

  • The Dell Silent tastatura i miš (KM555)— Idealni za otvorene kancelarijske prostore - omogućavaju tih rad (klikove skrolovanje i klizanje) u kompaktnom dizajnu koji štedi prostor i uz autonomiju baterije od 36 meseci.
  • The Dell Wired Collaboration tastatura (KB525C) prva žičana tastatura na svetu za Zoom i Microsoft Teams, sa posebnim tasterima dizajniranim za rad tokom konferencijskih poziva, uključujući mikrofon


    ASBIS je ovlašćeni distributer Dell proizvoda i rešenja za Republiku Srbiju.
    Za ponudu, rokove isporuke i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs.

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.