IP Infusion

IP Infusion je vodeći proizvođač softvera za otvorene mrežne sisteme i rešenja za operatere, pružaoce usluga i operatore data centara sa preko 600 klijenata i hiljadama implementacija.

Rešanja komapnije IP Infusion omogućava razdvajanje mrežne opreme u funkcionalne komponente i time se ubrzavaju inovacije, pojednostavljuju operacije i smanjuju ukupni troškovi vlasništva (TCO), a proizvođačima mrežne opreme onemogućavaju brže vreme izlaska na tržište, pružanje bolje i obimnije usluge i postizanje stabilnosti operatera.

OcNOS Softver

OcNOS (Open Compute Network Operating System - Operativni Sistem Otvorene Računarske Mreže) je pouzdan, programabilan i inovativan operativni sistem, koji karakteriše jedinstvena softverska slika koja se koristi na celokupnom portfoliju platformi Otvorene Računarske Mreže vodećih proizvođača mrežne opreme. To garantuje dosledno funkcionisanje, automatizaciju radnih procesa i visoku dostupnost, dok istovremeno značajno smanjuje operativne troškove. Kombinacija IP Infusion-ovog OcNOS-a i Edgecore-ovog asortimana platformi otvorene mreže obezbeđuje najbolje rešenje za mrežu današnjice, ali takođe pruža širok izbor mrežnih opcija koje će zadovoljiti zahteve bilo kog nivoa arhitekture mreže u budućnosti.


Za ponudu i sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.