UBIQUITI - o nama

Ubiquiti Inc. je fokusiran na tri glavne tehnologije: visokokapacitetni distribuirani pristup internetu, jedinstvene informacione tehnologije i sledeću generaciju potrošačke elektronike za kućnu i ličnu upotrebu. Ubiquiti se usredsređuje na demokratizaciju tehnologije mreža na globalnom nivou - generisane isporuke gotovo 85 miliona uređaja igraju ključnu ulogu u stvaranju infrastrukture za mreže u preko 200 zemalja i teritorija širom sveta. Njihovi profesionalni mrežni proizvodi pokreću UNMS i UniFi softverske platforme kako bi obezbedili visokokapacitetni distribuirani pristup internetu i upravljanje jedinstvenim informacionim tehnologijama. Za više informacija, posetite  www.ui.com ili blog.ui.com.

UniFi 

UniFi je sveobuhvatni sistem umrežavanja za poslovne korisnike i smart home rešenja. 

UniFi je najsavremenije rešenje koje vam omogućava da bez muke upravljate sa 100 pristupnih tačaka na isti način kao što biste upravljali pojedinačnom pristupnom tačkom. Hardverka rešenja visokih performansi i elegantnog dizajna za širok spektar primena u bilo kojem profesionalnom okruženju.

 


UniFi OS je moćan i intuitivan operativni sistem koji omogućava potpuno upravljanje svim vašim IT potrebama od početka do kraja. Kada se upari sa našim posebno dizajniranim hardverom, imaćete neuporedivu kontrolu nad svojom mrežom, Wi-Fi, sigurnosnim kamerama, VoIP telefonima, kontrolom pristupa vratima, pametnom osvetljenju za preduzeća, digitalnom signalizacijom i mnogo, mnogo više!

Uparen sa UniFi Gateway konzolom, dobićete potpuno opremljenu UniFi mrežu, uključujući unapređenu mrežnu sigurnost i analitiku saobraćaja, ugrađeni VPN pristup i moćno intuitivno rutiranje zasnovano na politikama (Policy-Based Routing - PBR).

Detalnije: 
UniFi WiFi
UniFi Switсhing
UniFi Consoles
UniFi Cameras & Security

UISP

UISP je rešenje za pružaoce internet usluga, uključujući UNMS, airMAX, EdgeMAX, airFiber, UFiber, itd.

UISP Design Center automatski predlaže kompatibilne uređaje na osnovu prioriteta koje postavite, bilo da je to optimalna performansa, ekonomska efikasnost ili oboje. Jednostavno označite lokacije na kojima planirate postavljanje na mapi, i platforma će generisati listu materijala koje će vam biti potrebne da brzo postavite svoju hardversku opremu i uspostavite veze.


Detaljnije:
Wireless
Wired
Fiber
60 GHz Wireless 
Accessories

   

AmpliFi

AmpliFi je više od običnog kućnog rutera: to je vrhunski Wi-Fi sistem. Super brzi 802.11ac Wi-Fi, AmpliFi koristi više radio-uređaja sa automatskim konfigurisanjem i naprednu tehnologiju antena kako bi obezbedio sveprisutnu Wi-Fi pokrivenost u svakom domu.

Detaljnije:
AmplifiHD
Alien
Instant
Gamer's Edition