Dell Technologies

Dell Technologies je vodeći pružalac komercijalnih i potrošačkih proizvoda za korisnike, rešenja za infrastrukturu i tehnologija koje pokreću ljudski napredak.

Dell Technologies je globalno pouzdan dobavljač koji stvara računare zasnovane na veštačkoj inteligenciji, proaktivna rešenja za skladištenje i automatizovane servere kako bi podržao budućnost inovacija.

Dell pruža sveobuhvatan i povezan portfolio proizvoda i usluga od krajnjih korisnika do infrastrukture, od Edge-a do oblaka, za različite partnere i korisnike - preprodavce, provajdere rešenja i usluga, sistemske integratore i mnoge druge.

Računari i dodaci

Serveri i skladištenje

Širok spektar monitora, laptopova, desktop računara, radnih stanica i dodataka vrhunskih brendova koji zadovoljavaju potrebe korisnika na svim nivoima. Transformacija snage uz širok portfolio servera, storidža i mrežnih rešenja koja se prilagođavaju i rastu prema poslovnim zahtevima vaših korisnika.
   
   

 Dell Technologies Partner Program

Pridružite se Dell Technologies RISE Partner Programu kako biste maksimizovali svoju profitabilnost, zarađivali više i razvijali svoje poslovanje.

Pogodnosti članstva: 

  • Nagrade u dolarima za kupovinu određenih proizvoda 
  • Progresivna skala za više rada i zarađivanja 
  • Posebni bonusi, promocije i događaji

PREUZMITE DELL RISE VODIČ

Poručite putem ASBIS-a pomoću Dell Premier eQuote konfiguratora >>

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs ili pozovite +381693107733.