O Bang & Olufsen-u

Bang & Olufsen je luksuzni audio brend osnovan 1925. godine u Strueru u Danskoj od strane Petera Banga i Svenda Olufsena čija posvećenost i vizija su i dan-danas temelj ove kompanije. Skoro već jedan vek, Bang & Olufsen pomera granice audio tehnologije a kompanija nastavlja da predvodi industriju u akustičnim inovacijama. Svaki Bang & Olufsen proizvod i dalje karakteriše jedinstvena kombinacija prelepog zvuka, bezvremenskog dizajna i nenadmašnog kvaliteta izrade.

Inovativni i napredni proizvodi ove kompanije prodaju se širom sveta u Bang & Olufsen prodavnicama, na bang-olufsen.com i kod ovlašćenih prodavaca na više od 70 svetskih tržišta.

Saznajte više.

 

Prenosivi Bang & Olufsen Bluetooth zvučnici su elegantni, kompaktni i laki za nošenje - prepustite se i uživajte u neverovatnom kvalitetu zvuka kuda god da krenete. B&O prenosivi zvučnici poseduju Bluetooth opciju veze, što će olakšati reprodukciju vaše omiljene muzike, gde god da se nalazite.

Saznajte više

 

 
Neka omiljena muzika isprati svaki vaš korak uz Bang & Olufsen bežične Bluetooth slušalice. Opuštajte se, radite ili putujte sa B&O bubicama i ANC naglavnim slušalicama stručno dizajniranim da isporuče vrhunske performanse zvuka.

Saznajte više

 

 

Uživajte u muzici baš onako kako su je umetnici zamislili uz Bang & Olufsen kućne audio sisteme. Istražite jedinstveno dizajnirane kućne zvučnike, od zvučnika za kućni bioskop do pojedinačnih zvučnika koji se povezuju širom vašeg doma.

Saznajte više 
 
Otkrijte sveobuhvatno televizijsko iskustvo, kombinujući izvanredan zvuk i najbolje u klasi OLED ekrane. Poboljšajte kućnu zabavu uz televizore i soundbar-ove koji donose krajnje impresivno iskustvo za sve vaše omiljene filmove i TV serije

Saznajte više

      Kompanija ASBIS je ovlašćeni distributer Bang & Olufsen proizvoda u Republici Srbiji.

      Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs ili putem telefona +381693107703.
 

Proizvodi kompanije Bang & Olufsen mogu se pronaći u Srbiji na dva prodajna mesta: B&O prodavnici smeštenoj na adresi Cara Lazara 11 u Beogradu,
kao i putem maloprodajnog lanca Gigatron. U Crnoj Gori, proizvode je moguće pronaći u Tehnomax prodavnicama.