O Gigabyte serverima

Gigabyte paletu servera odlikuje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i visok kvalitet. Gigabyte nudi širok izbor serverskih rešenja što omogućava primenu na sve oblasti modernih data centara. Koriste se kod visoko performantnog računarstva (HPC), softvera za veštacku inteligenciju, mašinskog učenja, baza podataka, sistema koji podržavaju različite akceleratore za paralelno računanje (GPU serverski sistemi). Naročiti akcenat se stavlja na podršku AMD platformama. Takođe Gigabyte nudi i rešenja zasnovana na ARM arhitekturi. Gigabyte pruža čitav niz visoko dostupnih, pouzdanih rack-mount serverskih sistema dizajniranih za opšte računarstvo, skladištenje, umrežavanje i mnoge druge.

Iz Gigabyte Enterprise ponude izdvajamo:

  • Rack-mount serveri (serveri namenjeni za postavljanje u rack orman sa podrškom za Intel, AMD i ARM procesore)
  • GPU serveri (serveri namenjeni za računanje uz podršku akceleratora sa podrškom za Intel i AMD procesore)
  • High Density serveri (serveri visoke gustine sa 2 čvora ("nodes") u 1U kućistu ili 4 čvora u 2U kućistu, za različite primene prevashodno za velika računanja, za velike data centre odnosno velike kompanije)
  • DataCenter OPC  (sistemi zasnovani na alijansi za otvoreni kompjuterski standard koja više godina razvija komponente tako da mogu biti zamenjene između sebe i nisu zaključane ni na jednog proizvođača, Gigabyte je jedan od lidera na polju OPC platformi)
  • Tower serveri  (serveri namenjeni za manje kompanije kao i za potrebe snažnih radnih stanica)
     

Zašto ASBIS?

- Sa više od 30 godina iskustva u IT distribiciji i više od 20000 kupaca iz 56 zemalja sveta, ASBIS se dokazao kao partner od poverenja.
- ASBIS sertifikovani stručnjaci skrajaju rešenje zasnovano na vašim poslovnim ciljevima.
- Širok portfolio hardvera i softvera za konfiguraciju prema vašim specifičnim potrebama
- Snažna logistička podrška sa dva distributivna centra daje sigurnost i pravovremene isporuke.

Za više informacija posetite: www.gigabyte.com.

Za ponudu, stručnu podršku i pomoć oko konfiguracije kontaktirajte nas na: vad@asbis.rs.