Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS je dobitnik nagrade Global Strategic Partner za 2023 godinu, kompanije Lexar

Jun 13, 2024

ASBIS je dobitnik nagrade Global Strategic Partner za 2023 godinu, kompanije Lexar

ASBISC Enterprises PLC je dobio nagradu Global Strategic Partner 2023 od strane kompanije Lexar, istaknutog globalnog brenda specijalizovanog za proizvodnju memorija, SSD, uređaja i memorijskih kartica.

Partnerstvo između ASBIS-a i Lexara započeto je 2020. godine i obuhvata zemlje EMEA regiona. Tokom četiri godine, ASBIS je konzistentno distribuirao najnovije tehnologije kompanije Lexar kao i širok spektar nagrađivanih proizvoda za skladištenje i memorije komapanije, među kojima su Solid-State Drives (SSD), DRAM memorija, USB fleš drajvovi i memorijske kartice.

“Neizmerno smo ponosni što smo prepoznati kao Globalni Strateški Partner (Global Strategic Partner) LEXAR-a za 2023. godinu. Ova prestižna nagrada ne samo da potvrđuje našu posvećenost izvrsnosti i zajedničkom rastu, već služi i kao dokaz našeg globalnog domašaja i mogućnosti”, rekao je Eduards Lazdins, menadžer za razvoj poslovanja (sektora memorija) u ASBIS-u.


ASBIS je ovlašćeni distributer Lexar proizvoda za Republiku Srbiju.

Za ponudu, rokove isporuke i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.


O Lexar-u

Više od 25 godina, Lexar je pouzdan globalni lider u proizvodnji rešenja za memoriju. Naš nagrađivani asortiman uključuje memorijske kartice, USB fleš drajvove, čitače kartica, solid-state drajvove i DRAM. Sa toliko opcija, lako je pronaći pravo Lexar rešenje koje odgovara vašim potrebama. Svi Lexar proizvodi prolaze kroz opsežna testiranja u Lexar Quality Labs sa više od 1,100 digitalnih uređaja, kako bi se osigurali performanse, kvalitet, kompatibilnost i pouzdanost. Lexar proizvodi su dostupni širom sveta u glavnim maloprodajnim i e-trgovinama. Za više informacija ili podršku, posetite www.lexar.com.   

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.