Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Novi brend u ASBIS distributivnom portfoliju | Aqara

Jun 04, 2024

Novi brend u ASBIS distributivnom portfoliju | Aqara

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Aqara, vodeći brend u oblasti "Smart Home" uređaja, koji korisnicima nudi inovativna i visoko-tehnološka rešenja za automatizaciju domaćinstva

Njihov širok asortiman proizvoda obuhvata pametne senzore, prekidače, kamere za video nadzor, sisteme osvetljenja, termostate, kontrolere i mnogo toga drugog, pružajući vam mogućnost da kreirate personalizovano i povezano okruženje koje unapređuje udobnost, bezbednost i efikasnost vašeg doma.


Šta Aqara brend čini posebnim?


Sigurnost na prvom mestu

Aqara nudi širok spektar pametnih senzora i alarmnih sistema koji pažljivo nadgledaju vaš dom i obaveštavaju vas o svakoj potencijalnoj opasnosti. Njihov kvalitet u oblasti pametne sigurnosti doma je dobro poznat širom sveta.

Kompatibilnost sa Matter standardom

Aqara proizvodi su kompatibilni sa Matter standardom, što znači da njihovi uređaji savršeno funkcionišu sa najpopularnijim pametnim platformama, uključujući Apple HomeKitAmazon AlexaGoogle Assistant i Samsung SmartThings. Uživajte u slobodi upravljanja svojim pametnim domom, bez obzira na vaš izbor platforme.

Širok asortiman proizvoda

Aqara nudi preko 700 inovativnih IoT proizvoda, od senzora i prekidača do kontrolera zavesa i sigurnosnih kamera. Transformišite svoj dom u zaista pametno i povezano okruženje.

Napredna AI tehnologija

Aqara uređaji koriste veštačku inteligenciju za automatizaciju i personalizaciju vašeg doma. Uživajte u funkcijama kao što su prepoznavanje lica, pokreta i ponašanja, koje omogućavaju stvaranje savršenih scenarija za svaku priliku.

Dizajn i izdržljivost

Aqara uređaji nisu samo pametni, već su i elegantni i izdržljivi. Sa fokusom na jednostavnost upotrebe, savršeno se uklapaju u svaki dom. Dizajn proizvoda sledi filozofiju "manje je više".

ASBIS je ovlašćeni distributer Aqara proizvoda i rešenja za Republiku Srbiju.
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs ili pozovite +381693107744.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.