Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Podigni veštačku inteligenciju na sledeći nivo sa Dell PowerEdge serverima i najnovijim akceleratorima

Decembar 21, 2023

Dell

Podigni veštačku inteligenciju na sledeći nivo sa Dell PowerEdge serverima i najnovijim akceleratorima

U složenim situacijama, optimalan pristup računarstvu postaje ključan. Sa napretkom veštačke inteligencije, mašinskog učenja, dubokog učenja, analize podataka i vizualizacije, kao i sa povećanim pristupom poslovnim resursima od strane zaposlenih, korišćenje GPU ubrzanja sada predstavlja smislen izbor za IT sektor.

Dell PowerEdge R760xa serveri su dizajnirani i izgrađeni za ubrzana ("accelerated") radna opterećenja kako bi poboljšali grafičke operacije i saradnju.

Ubrzani uvidi i vodeće inovacije uz PowerEdge servere

Ovo su neka od poboljšanja u PowerEdge portfoliju:

  • Fokus na ubrzanju – podrška za najkompletniji GPU portfolio, pružajući maksimalne performanse za HPC modeliranje i simulaciju, AI-ML/DL obuku i zaključivanje, analitiku i bogate aplikacije za saradnju i radna opterećenja
  • Inovativni termalni dizajn – nove termalne solucije i dizajni za rešavanje gusto raspoređenih komponenti koje proizvode toplotu, i u nekim slučajevima, dizajniran za hlađenje vazduhom od prednjeg prema zadnjem delu
  • Dell Multi Vector Cooling – optimizovan, napredni termalni dizajn za strujanje vazduha unutar servera
  • Dell Direct Liquid Cooling – proširenje podrške za tečno hlađenje na više PowerEdge servera i njihove procesore za izuzetnu sposobnost uklanjanja toplote

Dell PowerEdge R760xa server maksimizuje rezultate od AI do aplikacija za modeliranje i simulaciju s maksimalnom fleksibilnošću i najnovijim Intel® Xeon® skalabilnim procesorima 4. generacije.

R750xa je optimizovan za obrađivanje radnih opterećenja GPU-a i pruža izvanredne performanse za zahtevne i nove aplikacije.

  • Maksimizujte performanse
  • Dizajn hlađen vazduhom od prednjeg prema zadnjem delu
  • R760xa podržava do 12 GPU-a standardne širine ili 4 GPU-a dvostruke širine, do 350W
  • Podržava sve GPU kartice


Inovirajte, prilagodite se, rastite i ubrzajte GenAI revoluciju sa Dell PowerEdge serverima.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.