Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Supermicro objavio drugu generaciju NVIDIA® OVX™ računarskog sistema za 3D kolaboraciju, metaverzum i digitalnu Twin simulaciju, zasnovanu na novim NVIDIA L40 grafičkim kartama

Septembar 30, 2022

Supermicro, NVIDIA

Supermicro objavio drugu generaciju NVIDIA® OVX™ računarskog sistema za 3D kolaboraciju, metaverzum i digitalnu Twin simulaciju, zasnovanu na novim NVIDIA L40 grafičkim kartama

Supermicro OVX sistemi su namenski napravljeni za kreiranje i upravljanje NVIDIA Omniverse™ Enterprise aplikacijama na nivou data centra i kombinuju najnaprednije NVIDIA RTX grafike i AI mogućnosti sa brzim, bezbednim umrežavanjem i upravljanjem na nivou preduzeća.

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), globalni lider u Enterprise računarstvu, storidž uređajima, grafičkim kartama, mrežnim rešenjima i zelenoj računarskoj tehnologiji, ponovo uvećava prednost u odnosu na konkurenciju tako što prvi izlazi na tržište sa drugom generacijom NVIDIA® OVX™ sistema.

Supermicro OVX server je baziran na novim L40 grafičkim kartama, u 4U 8GPU serveru sa dva Intel CPU-a, 32 DIMM-a, 8TB memorije, 12 PCI-E slotova i do 24 ležišta za disk jedinice. Dodatni serveri koji koriste L40 GPU uključuju niz Supermicro sistema: 4U 4GPU rackmount/radna stanica, 2U sa do 6GPU-ova, 1U 4GPU i više-čvorni 2U 2Node sistem. Svi ovi sistemi podržavaju GPU-ove zasnovane na NVIDIA L40 PCI-E.

“Supermicro je ponovo vodeći na tržištu sa drugom generacijom OVX servera“, rekao je Charles Liang, predsednik i izvršni direktor Supermicro-a. „Naši kupci zahtevaju integraciju najbržih CPU-ova i GPU-ova za imerzivna korisnička iskustva sa malim kašnjenjem. Naš OVX server je dizajniran za kreiranje i rad sa najkompleksnijim Omniverse Enterprise aplikacijama na visokom nivou.”

Ovi novi serveri isporučuju revolucionarnu grafiku, veštačku inteligenciju i mrežne performanse potrebne za izgradnju i rad impresivnih 3D virtuelnih svetova. OVX sistemi iz Supermicro-a su namenski napravljeni za kreiranje i upravljanje NVIDIA Omniverse™ Enterprise aplikacijama na nivou data centra i kombinuju najnaprednije NVIDIA RTX grafike i AI mogućnosti sa brzim, bezbednim umrežavanjem i upravljanjem na nivou preduzeća.

NVIDIA L40 GPU-ovi će biti ugrađeni u trenutnu generaciju Supermicro-a, a sledeće generacije sistema će biti bazirane na Intel i AMD platformama. Supermicro sistemi nove generacije koji koriste L40 GPU uključiće 4U 8GPU server, 4U 4GPU server i 2U i 1U servere i radne stanice. Svaki Supermicro OVX server pokreće do osam NVIDIA® L40 GPU-ova, donoseći snagu NVIDIA Ada Lovelace arhitekture za ubrzavanje Omniverse radnih opterećenja. Ovi sistemi kombinuju GPU sa tri NVIDIA® ConnectX®-7 SmartNIC-ova, procesore visokih performansi i NVMe skladište u jedinstvenoj platformi i uskoro će biti dostupni. Sledeća generacija AI aplikacija će zahtevati računarsku platformu optimizovanu za kreiranje grafički bogatih i fizički tačnih virtuelnih svetova. Supermicro OVX sistemi su idealni za podršku ovom tekućem razvoju industrije.

“Supermicro OVX serveri su računarski sistemi namenjeni kreiranju i funkcionisanju NVIDIA Omniverse aplikacija na nivou data centra“, rekao je Kevin Connors, potpredsednik OEM accounts departmana u kompaniji NVIDIA. „Ovaj Supermicro OVX server nove generacije je optimizovan za stvaranje i rad impresivnih, fotorealističnih 3D modela, simulacija i digitalnih Twin-ova.”

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs  

PLSM za Supermicro sisteme
Petar Jakšić
+381693107709

 

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.