Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Novembar 25, 2022
Novi računarski hardver exascale spreman za HPC, AI, cloud, big data i opšti ...
Novembar 18, 2022
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Novembar 17, 2022
Predstavljeni portfolio servera i sistema za skladištenje podataka pokreću ...
Novembar 17, 2022
Novi NUC računari imaju otključani Intel Core procesor 13. generacije, koji ...
Novembar 11, 2022
Uz nenadmašne performanse, liderstvo u energetskoj efikasnosti i arhitekturu ...
Novembar 04, 2022
Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom. ...
Novembar 04, 2022
Distributer sa dodatom vrednošću nastavlja razvoj distributivnih kanala za ...
Oktobar 27, 2022
Infinidat, vodeći provajder rešenja za skladištenje podataka kod poslovnih ...
Oktobar 07, 2022
Obezbedite pouzdano povezivanje pomoću elegantnog zidnog Access Point-a
Supermicro objavio drugu generaciju NVIDIA® OVX™ računarskog sistema za 3D kolaboraciju, metaverzum i digitalnu Twin simulaciju, zasnovanu na novim NVIDIA L40 grafičkim kartama

Septembar 30, 2022

Supermicro, NVIDIA

Supermicro objavio drugu generaciju NVIDIA® OVX™ računarskog sistema za 3D kolaboraciju, metaverzum i digitalnu Twin simulaciju, zasnovanu na novim NVIDIA L40 grafičkim kartama

Supermicro OVX sistemi su namenski napravljeni za kreiranje i upravljanje NVIDIA Omniverse™ Enterprise aplikacijama na nivou data centra i kombinuju najnaprednije NVIDIA RTX grafike i AI mogućnosti sa brzim, bezbednim umrežavanjem i upravljanjem na nivou preduzeća.

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), globalni lider u Enterprise računarstvu, storidž uređajima, grafičkim kartama, mrežnim rešenjima i zelenoj računarskoj tehnologiji, ponovo uvećava prednost u odnosu na konkurenciju tako što prvi izlazi na tržište sa drugom generacijom NVIDIA® OVX™ sistema.

Supermicro OVX server je baziran na novim L40 grafičkim kartama, u 4U 8GPU serveru sa dva Intel CPU-a, 32 DIMM-a, 8TB memorije, 12 PCI-E slotova i do 24 ležišta za disk jedinice. Dodatni serveri koji koriste L40 GPU uključuju niz Supermicro sistema: 4U 4GPU rackmount/radna stanica, 2U sa do 6GPU-ova, 1U 4GPU i više-čvorni 2U 2Node sistem. Svi ovi sistemi podržavaju GPU-ove zasnovane na NVIDIA L40 PCI-E.

“Supermicro je ponovo vodeći na tržištu sa drugom generacijom OVX servera“, rekao je Charles Liang, predsednik i izvršni direktor Supermicro-a. „Naši kupci zahtevaju integraciju najbržih CPU-ova i GPU-ova za imerzivna korisnička iskustva sa malim kašnjenjem. Naš OVX server je dizajniran za kreiranje i rad sa najkompleksnijim Omniverse Enterprise aplikacijama na visokom nivou.”

Ovi novi serveri isporučuju revolucionarnu grafiku, veštačku inteligenciju i mrežne performanse potrebne za izgradnju i rad impresivnih 3D virtuelnih svetova. OVX sistemi iz Supermicro-a su namenski napravljeni za kreiranje i upravljanje NVIDIA Omniverse™ Enterprise aplikacijama na nivou data centra i kombinuju najnaprednije NVIDIA RTX grafike i AI mogućnosti sa brzim, bezbednim umrežavanjem i upravljanjem na nivou preduzeća.

NVIDIA L40 GPU-ovi će biti ugrađeni u trenutnu generaciju Supermicro-a, a sledeće generacije sistema će biti bazirane na Intel i AMD platformama. Supermicro sistemi nove generacije koji koriste L40 GPU uključiće 4U 8GPU server, 4U 4GPU server i 2U i 1U servere i radne stanice. Svaki Supermicro OVX server pokreće do osam NVIDIA® L40 GPU-ova, donoseći snagu NVIDIA Ada Lovelace arhitekture za ubrzavanje Omniverse radnih opterećenja. Ovi sistemi kombinuju GPU sa tri NVIDIA® ConnectX®-7 SmartNIC-ova, procesore visokih performansi i NVMe skladište u jedinstvenoj platformi i uskoro će biti dostupni. Sledeća generacija AI aplikacija će zahtevati računarsku platformu optimizovanu za kreiranje grafički bogatih i fizički tačnih virtuelnih svetova. Supermicro OVX sistemi su idealni za podršku ovom tekućem razvoju industrije.

“Supermicro OVX serveri su računarski sistemi namenjeni kreiranju i funkcionisanju NVIDIA Omniverse aplikacija na nivou data centra“, rekao je Kevin Connors, potpredsednik OEM accounts departmana u kompaniji NVIDIA. „Ovaj Supermicro OVX server nove generacije je optimizovan za stvaranje i rad impresivnih, fotorealističnih 3D modela, simulacija i digitalnih Twin-ova.”

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs  

PLSM za Supermicro sisteme
Petar Jakšić
+381693107709

 

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.