Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Supermicro predstavio novu H13 generaciju servera, koju pokreće AMD EPYC™ 9004 serija procesora

Januar 16, 2023

Supermicro, AMD

Supermicro predstavio novu H13 generaciju servera, koju pokreće AMD EPYC™ 9004 serija procesora

Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, bržom i ekološki efikasnijom.

Preuzmite brošuru

Novi H13 A+
portfolio servera

Nova H13 linija Supermicro proizvoda, zasnovana na 4. generaciji AMD EPYC™ procesora, podržava širok spektar radnih opterećenja i preduzećima omogućava da postignu svoje ciljeve, a najznačajni od njih su:

  • Najbolji poslovni rezultati
  • Najbolje performanse x86 serverskih procesora
  • Liderstvo u energetskoj efikasnosti x86 serverskih procesora
  • Unapređenje bezbednosti
  • Respektabilan asortiman rešenja

Nova linija proizvoda H13 kompanije Supermicro omogućava svim organizacijama da u potpunosti iskoriste prednosti najnovijih AMD-ovih procesora. U rasponu od jedno-procesorskih sistema do najnovije “in blade” tehnologije, i od 16 jezgara do neverovatnih 96 jezgara po soketu, Supermicro ima server dizajniran za sve vaše potrebe. Sa povećanjem veličine memorije i performansi memorijskog podsistema, aplikacije mogu brže pristupiti većem broju podataka. Povećanje broja jezgara i takta rezultira kraćim “time-to-solution” i većim performansama po vatu. Supermicro H13 linija proizvoda je dizajnirana za radna opterećenja koja se kreću u rasponu od “Edge”-a do data centra.


Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na: vad@asbis.rs.

PLSM za Supermicro rešenja
Petar Jakšić
+381693107709

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.