Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Seagate predstavlja Exos® X24 HDD Enterprise hard diskove

Decembar 11, 2023

Seagate

Seagate predstavlja Exos® X24 HDD Enterprise hard diskove

Maksimalan kapacitet skladištenja za najveću efikasnost prostora u rack-u

Seagate Exos® X24 je hard disk za poslovne korisnike, dizajniran da odgovori narastužu potrebu za exabyte-ima. Tehnologija hard diska zatvorenog kućišta sa helijumom je skalabilna, prilagodljiva i inovativna za laku intergraciju u današnje platforme za skladišenje podataka. Obezbeđujuži nejveće kapacitete skaldištenja uz najviše ocene o pouzdanosti uz najmanju potrošnju energije  optimizuje ukupne vaše troškove.

Exos X24 je zasnovan na najvišem MTBF u industriji od 2.5M hours, uz 5-ogodišnju ograničenu garanaciju, za limit opterećenja od 550TB/godišnje za korišćenje 24/7 (8760 sati rada).

Najveći hard diskovi od 24TB rade uz unapređene procese keširanja, čineći ih savršenim rešenima za Cloud data centre i aplikacije koje se bave velikom količinama podataka.
Advanced Write Caching donosi povećanje performansi nasumičnog upisivanja od 20%
Instant Secure Erase za bezbednu, pristupačnu i brzu zamenu starog hard diska novim
Niži ukupni troškovi kroz manju potrošnju i težinu omogućenu od strane tehnologije hard diska sa zatvorenim kužištem sa helijumom.
Dokazana poslovna upotreba sa 2.5M/h MTBF i 5-ogodišnju garanciju.

Best-Fit aplikacije

  • Hiperskalne aplikacije/ data centri u Cloud-u
  • Masivni scale-out centri
  • RAIDS skladišta velikog kapaciteta i gustine
  • Uobičajni sistemi eksternog skladištanja podataka preduzeća
  • Sistemi za distribuiranje datoteka, uključujući HAdoop nad Ceph
  • Poslovni backup and restore - D2D, virtual tape
  • Centralizovan nadzor

Za više informacija kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs ili pozovite na +381113107700

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.