Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Intel Q4 2023 promotivni poeni

Oktobar 23, 2023

INTEL

Intel Q4 2023 promotivni poeni

Pored standardnih Matrix bodova, registrovani članovi Intel® Partner Alliance programa mogu zaraditi dodatne poene uz ekskluzivne kvartalne promotivne aktivnosti kompanije Intel®

Pozivamo Vas sa posetite veb stranicu sa bodovima kako biste videli sve ponude za bodove u četvrtom kvartalu koje su vam dostupne, uključujući i posebne ponude za dodatne mogućnosti zarade: 

 14th Gen desktop Procesori  Do 60 bodova po proizvodu za odabrane K i KF SKU-ove za 14th Gen Intel® Core™ procesore
 12th i 13th Gen desktop procesori  50% Bonus Poeni za odabrane SKU-ove - 12th i 13th Gen desktop procesori
 Intel® Ethernet 800 serija  25 poena po uređaju na odabrane proizvode 100GB Intel® Ethernet 800 Serije mrežnih adaptera i optike 
Vaučeri za distributere  10% Points Back na vaučere za distributere  (prijavite se ovde za učešće u ovoj promociji)


Za više informacija o ovoj i drugim promotivnim aktivnostima sa bodovima posetite Intel® Promotions veb-stranicu.

Da biste saznali kako da imate još više koristi od Intel® Partner Alliance i ASBIS Distributor programa molimo Vas posetite IPA veb-stranic na ASBIS portalu.

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.