Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS proširuje pokrivenost Pure Storage rešenja na 9 novih zemalja CEE regije

Oktobar 04, 2023

Pure Storage

ASBIS proširuje pokrivenost Pure Storage rešenja na 9 novih zemalja CEE regije

ASBIS proširuje pokrivenost Pure Storage-a na 9 novih zemalja u CEE regiji ASBIS će sada nuditi Pure Storage rešenja kupcima u 27 zemalja u EMEA regiji, uključujući devet novih zemalja. Moderna tehnologija Pure Storage-a, u kombinaciji sa ekspertizom ASBIS-a na tržištu, efikasno će zadovoljiti rastuće potrebe preduzeća i pružiti im napredna infrastrukturna rešenja.

 

ASBIS i Pure Storage, pionir u oblasti IT-a koji pruža najnapredniju tehnologiju za skladištenje podataka i usluge, uspostavili su partnerstvo 2018. godine sa zajedničkim ciljem saradnje u nizu zemalja, uključujući Centralnu Aziju, Baltičke države, Gruziju, Jermeniju, Azerbejdžan, Kazahstan i Ukrajinu. 2021. godine, partnerstvo je dodatno prošireno da uključi i Kipar, Bugarsku, Severnu Makedoniju i Kosovo. Od 2022. godine, partnerstvo je prošireno i na Grčku.Kao rezultat njihove snažne saradnje, obe kompanije su odlučile da prošire partnerstvo da uključi dodatnih 9 zemalja: Rumuniju, Mađarsku, Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Maltu, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, i Albaniju do sredine 2023. godine.

ASBIS sada distribuira Pure Storage tehnologiju kupcima u EMEA regiji, obuhvatajući 27 zemalja. Ova saradnja objedinjuje prisustvo ASBIS-a na tržištu i jedinstvena rešenja za upravljanje podacima koja pruža Pure Storage putem modela Pure Storage Evergreen, omogućavajući obe kompanije da efikasno stignu i usluže širi krug kupaca na lokalnom tržištu. ASBIS i Pure Storage se obavezali da će tesno sarađivati kako bi pomogli kupcima da podstaknu inovacije, unaprede sposobnosti upravljanja podacima i omoguće preduzećima skalabilne i efikasne tehnologije za skladištenje.Nudeći rešenja Pure Storage-a, ASBIS može pružiti vodeće održive tehnologije za visok kapacitet i performanse, sa svim-flash skladištem koje nudi privlačnu vrednost za kupce koji traže efikasna i pouzdana infrastrukturna rešenja kao što su:

  • FlashArray//X™: Optimizovano za performanse, allflash skladište sa end-to-end NVMe i NVMe-oF tehnologijom dizajnirano za pružanje unified blok i fajl skladišta sa poslovnom izvedbom, pouzdanošću i dostupnošću kako bi podržalo kritične poslovne usluge.
  • FlashArray//C™: Kapacitetski optimizovano allflash NVMe skladište koje koristi QLC flash za pružanje performansi flash-a po ekonomičnim cenama.
  • FlashBlade//S™: Jedinstveno skladište za brze fajlove i objekte koje je lako upravljati, implementirati i skalirati u skladu sa vašim potrebama za skladištem.
  • Porodica Pure//E: Po nabavnoj ceni koja je konkurentna disk alternativama, porodica Pure//E pruža izuzetno pouzdano i skalabilno rešenje koje daje bolje rezultate brže, čineći allflash data centar stvarnošću.
  • Ekonomično. Efikasno. Večno. allflah po ceni diska - bez troškova diska.
  • Platforma za usluge podataka za Kubernetes Portworx - najpotpunije integrisano rešenje za trajno skladištenje, zaštitu podataka, oporavak od katastrofa, bezbednost podataka, migracije podataka i automatsko upravljanje kapacitetom za aplikacije koje se izvršavaju na Kubernetes-u.
  • FlashStack®: Moderno konvergirano infrastrukturno rešenje (CI) koje kombinuje FlashArray™ ili FlashBlade sa Cisco-validiranim tehnologijama kako bi obezbedilo računarstvo, skladište i mrežne resurse.
  • AIRI//S™: Potpuno opremljena infrastruktura spremna za veštačku inteligenciju koja kombinuje sirovu snagu NVIDIA GPU-a sa masovnim paralelizmom i visokom propusnom moći FlashBlade-a.

Yurii Koval, menadžer za razvoj poslovanja u oblasti skladištenja podataka za preduzeća u ASBIS Enterprises plc, izjavio je: "Sa zadovoljstvom najavljujemo proširenje našeg distribucijskog partnerstva sa Pure Storage-om, koje sada obuhvata još više zemalja. Poverenje koje smo imali u Pure Storage pre pet godina sada pokazuje ispravnost našeg izbora. Brzo rastemo sa Pure Storage-om na tržištima u razvoju. Ovaj rast je dokaz besprekorne saradnje između naših timova. Naši stručnjaci iz ASBIS-a visoko su kvalifikovani za rad sa proizvodima Pure Storage-a i rado će pomagati sistemskim integratorima, provajderima usluga u oblaku i centrima za podatke u izboru najboljih rešenja za njihove potrebe."Geoff Greenlaw, potpredsednik za EMEA & Latinsku Ameriku u Pure Storage-u, izjavio je: "Uspeh naših partnera je uspeh Pure-a. Kao kompanija koja se u potpunosti oslanja na partnere, radujemo se proširenju partnerstva sa ASBIS-om kako bismo organizacijama u regionu omogućili inovacije pružanjem dinamičnog, cloud-sličnog iskustva skladištenja koje je fleksibilno, na zahtev i isporučeno kao kod."

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.