Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Prestigio Solutions proslavlja svoj prvi jubilej: 10 godina inovacija u sferi poslovnih rešenja i obrazovanja

Jul 19, 2023

Prestigio Solutions

Prestigio Solutions proslavlja svoj prvi jubilej: 10 godina inovacija u sferi poslovnih rešenja i obrazovanja

Prestigio Solutions, brend u vlasništvu kompanuje ASBISС Enterprises Plc, proslavlja svoj 10. rođendan, obeležavajući deceniju inovativnih rešenja koja pojednostavljuju poslovne i obrazovne procese.

Prestigio Solutions je svoj put započeo pod okriljem brenda Prestigio 2013. godine, predstavivši prvu Multiboard interaktivnu tablu. Danas je Prestigio Solutions vodeći brend i registrovana robna marka, koji donosi vrhunska audio-vizuelna rešenja u 30 zemalja širom EMEA regiona. 

Tokom protekle decenije, eksponencijalni rast kompaniji je doneo brojna dostignuća. Prestigio Solutions je unapredio rešenja koja koriste bežičnu tehnologiju. Windows računari sada podržavaju WiFi i 3G/LTE sa SIM karticama. Prestigio Solutions rešenja postala su neizostavni deo u okviru državnih institucija kao što su škole, univerziteti i javne agencije. Prestigio Solutions je usavršio bežično konektovanje (do 4 uređaja) sa bilo kog računara, laptopa ili mobilnog uređaja u samo par sekundi.  

Prestigio Solutions u ponudi ima 5 kategorija proizvoda, uključujući Multiboard (interaktivne panele), interaktivna Digital Signage rešenja, sisteme za video konferencije, softvere za poslovanje, obrazovanje i prodajne objekte, kao i širok asortiman dodatne opreme kao što su tableti, monitori, interaktivni paneli, LCD i LED video zidovi.  

Prestigio Solutions na prvo mesto postavlja kvalitet. Celokupan portfolio proizvoda ispunjava najviše industrijske standarde, što potvrđuju različiti sertifikati, uključujući ISO 9001 i ISO 14001, CE, RoHS, energetsku efikasnost i mnoge druge. 

Prestigio Solutions je tokom protekle decenije pokazao posvećenost inovacijama, optimizaciji poslovnih procedura i podršci obrazovanju i odlučna je da nastavi u tom pravcu i ubuduće.

Za više informacija o brendu, posetite https://prestigio-solutions.com/.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.