Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Prestigio Solutions lansirao revolucionarni tablet uređaj za poslovanje i obrazovanje - Virtuoso PSTA101

Januar 23, 2024

Prestigio Solutions

Prestigio Solutions lansirao revolucionarni tablet uređaj za poslovanje i obrazovanje - Virtuoso PSTA101

Prestigio Solutions, brend u vlasništvu ASBISc Enterprises Plc, objavio je lansiranje svog najnovijeg tablet uređaja, Virtuoso PSTA101, koji je prvi u novoj kategoriji tableta. Namenjen je potrebama poslovnih profesionalaca i krajnjih korisnika.

Dizajniran sa preciznošću i pažnjom ka detaljima, Prestigio Solutions Virtuoso PSTA101 tablet uređaj postavlja nove standarde u tehnološkom svetu. Njegov impresivan peskareni finiš i visokokvalitetno aluminijsko kućište obećavaju trajni kvalitet i pružaju veoma atraktivan izgled.

Virtuoso PSTA101 tablet uređaj, sa svojom svestranošću i prenosivošću, može se koristiti u brojnim scenarijima kako bi se poboljšala produktivnost i unapredilo korisničko iskustvo. Koristite ga za upravljanje rezervacijama sala za sastanke, usluživanje korisnika u prodavnicama ili za predstavljanje personalizovanih ponuda, preporuka proizvoda i uzbudljivog multimedijalnog sadržaja.

Za poslovne profesionalce, ovaj tablet takođe pruža besprekorne mogućnosti multitasking-a i pristup raznovrsnom setu unapred instaliranih aplikacija. Njegove brze i odzivne performanse osiguravaju da možete ostati korak ispred svojih zadataka bez ikakvog zastoja ili kašnjenja. A uz dugotrajnu bateriju mogućnost brzog punjenja, možete ostati produktivni tokom čitavog dana bez brige o trajanju baterije.

Za studente i nastavnike, Tablet Virtuoso PSTA101 nudi mnoštvo interaktivnog sadržaja i aplikacija za razvoj veština koje učenje čine zabavnim i uzbudljivim. Sa preko 1300 3D scena, 100+ edukativnih videa, audio datoteka i radnih listova, studenti mogu uroniti u svet znanja na jednostavan i interaktivan način.

Prestigio Solutions Virtuoso PSTA101 tablet uređaj usklađuje stil sa praktičnošću. Bez obzira da li ste poslovni profesionalac ili student, ovaj tablet je dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe i da premaši vaša očekivanja. Doživite sledeći nivo izvrsnosti sa Virtuoso PSTA101 tablet uređajem.

Za više informacija o uređaju posetite prestigio-solutions.com.

Kontaktirajte nas na vad@asbis.rs ili pozovite +381603107702.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.