Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Novi Crucial® P5 Plus SSD

Avgust 12, 2021

Crucial

Novi Crucial® P5 Plus SSD

Otključajte Gen4 brzinu. Nadogradite svoj računar sa P5 Plus NVMe SSD uređajem.

Crucial® P5 Plus SSD pruža izuzetnu brzinu i zaštitu podataka uz sekvencijalno čitanje do 6600MB/s za transformišuće računarstvo. Dizajniran od strane Micron®-a sa najnovijom Gen4 NVMe™ tehnologijom, Crucial P5 Plus uključuje napredne funkcije kao što su potpuno šifrovanje zasnovano na hardveru, dinamičko ubrzanje pisanja i adaptivna termička zaštita kako bi vaši podaci bili bezbedni i istovremeno povećavala pouzdanost sistema.

Posebno dizajniran za intenzivna radna opterećenja, visokokvalitetni kreativni sadrža i premijum gejming, P5 Plus je takođe kompatibilan sa većinom Gen3 sistema zarad vrhunske fleksibilnosti. 

Najbolji izbor za krajnje potrošače

Brzi Gen4 NVMe SSD za računarstvo visokih performansi i premijum gejming.

Najbolji izbor za poslovne korisnike

Brzi Gen4 NVMe SSD za aplikacije sa intenzivnim korišćenjem podataka.

Ključne karakteristike:

  • PCIe® 4.0 NVMe tehnologija sa sekvencijalnim čitanjem i do 6600MB/s
  • Dizajniran za gejmere, profesionalce i kreativce koji zahtevaju računarstvo visokih performansi
  • Izgrađen na vodećem Micron Advanced 3D NAND-u i inovativnoj tehnologiji kontrolera
  • MTTF sa više od 2 miliona sati za produženi vek trajanja i pouzdanost
  • Uključuje i softver za kloniranje i upravljanje SSD-om zarad optimizacije performansi, bezbednosti podataka i ažuriranja firmvera
  • 5-godišnja ograničena garancija

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.