Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

NortonLifeLock i Avast udružuju snage – upoznajte Gen!

Decembar 08, 2022

NortonLifeLock, Avast

NortonLifeLock i Avast udružuju snage – upoznajte Gen!

NortonLifeLock Inc, globalni lider iz oblasti sajber bezbednosti, nedavno je predstavio javnosti novo ime kompanije - Gen Digital Inc.

"Naš zadatak  je da dodatno ubrzamo inovacije i utremo put za budućnost digitalnog osnaživanja", izjavio je Vincent Pilette, izvršni direkor NortonLifeLock-a.
"Obezbezbedjujemo digitalnu bezbednost za više od pola milijarde naših korisnika, ali i stvaramo uslove da bezbedne budu i generacije koje dolaze". 

Nakon uspešne akvizicije NortonLifeLock-a i Avast-a, novoformirana kompanija dobija novo ime i logo - Gen. Uprkos tome, svi brendovi iz Gen portfolija nastaviće da funkcionišu po istom modelu kao i do sada. "Da, ništa se neće promeniti na tom planu. Promena imena matične kompanije i logotipa neće uticati na postojeće potrošačke brendove", izjavio je portparol Gen-a. 

Gen™ objedinjuje vrlo značajna imena iz oblasti sajber zaštite, i to: Norton, Avast, LifeLock, Avira, AVG, CCleaner i ReputationDefender. Gen donosi vodeća tehnološka rešenja za sajber bezbednost, privatnost na mreži i zaštitu identiteta svojih korisnika.

Čitav asortiman Avast proizvoda i rešenja dostupan je preko ASBIS distributerskog kanala. Za sve dodatne informacije i porudžbine kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.

Posetite i Gen korporativni vebsajt: https://www.gendigital.com/

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.