Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Januar 17, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Januar 16, 2023
ASBIS vebinar | 31. januar 2023. (10-11:30h CET)
Januar 13, 2023
Procesori nove generacije isporučuju diferencirana rešenja i sisteme svojim ...
Januar 09, 2023
Giga Computing biće posvećen GIGABYTE rešenjima za preduzeća.
Januar 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću na EMEA ...
Decembar 08, 2022
NortonLifeLock Inc, globalni lider iz oblasti sajber bezbednosti, nedavno je ...
Novembar 25, 2022
Novi računarski hardver exascale spreman za HPC, AI, cloud, big data i opšti ...
Novembar 18, 2022
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Novembar 17, 2022
Predstavljeni portfolio servera i sistema za skladištenje podataka pokreću ...
Novembar 17, 2022
Novi NUC računari imaju otključani Intel Core procesor 13. generacije, koji ...
NortonLifeLock i Avast udružuju snage – upoznajte Gen!

Decembar 08, 2022

NortonLifeLock, Avast

NortonLifeLock i Avast udružuju snage – upoznajte Gen!

NortonLifeLock Inc, globalni lider iz oblasti sajber bezbednosti, nedavno je predstavio javnosti novo ime kompanije - Gen Digital Inc.

"Naš zadatak  je da dodatno ubrzamo inovacije i utremo put za budućnost digitalnog osnaživanja", izjavio je Vincent Pilette, izvršni direkor NortonLifeLock-a.
"Obezbezbedjujemo digitalnu bezbednost za više od pola milijarde naših korisnika, ali i stvaramo uslove da bezbedne budu i generacije koje dolaze". 

Nakon uspešne akvizicije NortonLifeLock-a i Avast-a, novoformirana kompanija dobija novo ime i logo - Gen. Uprkos tome, svi brendovi iz Gen portfolija nastaviće da funkcionišu po istom modelu kao i do sada. "Da, ništa se neće promeniti na tom planu. Promena imena matične kompanije i logotipa neće uticati na postojeće potrošačke brendove", izjavio je portparol Gen-a. 

Gen™ objedinjuje vrlo značajna imena iz oblasti sajber zaštite, i to: Norton, Avast, LifeLock, Avira, AVG, CCleaner i ReputationDefender. Gen donosi vodeća tehnološka rešenja za sajber bezbednost, privatnost na mreži i zaštitu identiteta svojih korisnika.

Čitav asortiman Avast proizvoda i rešenja dostupan je preko ASBIS distributerskog kanala. Za sve dodatne informacije i porudžbine kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.

Posetite i Gen korporativni vebsajt: https://www.gendigital.com/

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.