Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Novi Dell Latitude Rugged Extreme Tablet: Portabilnost bez kompromisa

Oktobar 20, 2023

Dell

Novi Dell Latitude Rugged Extreme Tablet: Portabilnost bez kompromisa

Sa širokom lepezom robusnih dodataka i baterijom koja se može menjati tokom rada (hot-swapp), Dell Latitude Rugged Extreme Tablet 7030 je dizajniran za korisnike koji većinu vremena provode van kancelarije.

Bez obzira da li ste u pogonu fabrike, mašinskoj radionici ili na vrhu snegom pokrivene planine, Dell 7030 Rugged Extreme Tablet će Vam biti pouzdan i izdržljiv saradnik.

Najrobusniji prenosivi Dell tablet

Spajajući izdržljivost i portabilnost, Rugged Extreme Tablet 7030 je najrobusniji Dell tablet. Njegovo lagano kućište (manje od 1 kg) i praktični dodaci znače da tablet nije težak i nezgrapan, pružajući Vam olakšanje tokom dugih smena u skladištu, na terenu ili pri obilasku gradilišta. Dell Rugged Extreme Tablet 7030  omogućava mobilnost tokom celog dana.

Zamenjiva paterija za celodnevni rad

Kada je prenosivost prioritet, isto tako je potrebno obezbediti neprekidno napajanje Vašeg uređaja. Upravo iz ovog razloga Dell je osmislio Rugged Extreme 7030 sa opcijom dvostrukih baterija koje se mogu menjati tokom rada kao alternativu ugrađenoj bateriji od 36Whr. Oni koji se odluče za ovu mogućnost mogu jednostavno ubaciti dve dodatne baterije kako bi održali napajanje tableta tokom dugih smena na terenu.

Male dimenzije, velika izdržljivost i sigurnost

Iako skromnih dimenzija, Rugged Extreme 7030 se može pohvaliti IP-65 i MIL-STD 810 standardima izdržljivosti, koje mu omogućavaju da radi i u najekstremnijim uslovovima. industrijska izdržljivost znače da je novi Latitude testiran na padove sa visine do 1.2 m i rad na temperaturama od -30ᵒ C do 60ᵒ C. IP-65 ocena znači maksimalnu zaštitu od prašine, prljavštine i prodora vode, pružajući vam sigurnost da će Vaš tablet  i osetljivi podaci izdržati i najekstremnije vremenske uslove. Dell Rugged Extreme 7030 dolazi opremljen sa 12-tom generacijom Intel® Core™ i7 procesora, integrisanom Iris® Xe® grafikom na i5 i i7 konfiguracijama i do 32GB LPDDR5 memorije za vrhunske performanse. Ne morate briniti ni o nedostatku memorije jer Rugged Extreme 7030 podržava do 2TB NVMe SSD. Raznovrsnost izbora dodataka se proteže i na konfigurabilne portove, koji se mogu prilagoditi sa čitačem bar koda, RJ-45, univerzalnim audio priključkom ili USB-A priključkom. Kao što možete videti, Dell je izgradio Rugged Extreme 7030 Tablet da se prilagodi različitim radnim okruženjima, zbog čega ima i dva hardverska dugmeta koja se mogu programirati u aplikaciji Rugged Control Center.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.