Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Januar 16, 2023
ASBIS vebinar | 31. januar 2023. (10-11:30h CET)
Januar 16, 2023
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Januar 13, 2023
Procesori nove generacije isporučuju diferencirana rešenja i sisteme svojim ...
Januar 09, 2023
Giga Computing biće posvećen GIGABYTE rešenjima za preduzeća.
Logitech G lansirao PRO X bežične gejming slušalice

Jul 28, 2020

Logitech

Logitech G lansirao PRO X bežične gejming slušalice

Logitech G je lansirao LIGHTSPEED bežičnu verziju njihovih nagrađivanih PRO X gejming slušalica dizajniranih sa i za vodeće svetske igrače eSports igara.

KUPI ONLAJN

PRO X Wireless

Proverite dostupnost sa vašim komercijalistom

Logitech G, brend kompanije Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) i vodeći inovator u oblasti tehnologija i opreme za igranje igara, predstavio je Logitech G PRO X LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset slušalica za igranje igara. Ove nove PRO slušalice unose LIGHTSPEED wireless tehnologiju vrhunskog nivoa u nagrađivani dizajn koji je napravljen prema tačnim specifikacijama svetskih elitnih profesionalaca u igranju eSports igara.

„Ja volim moje PRO X slušalice, samo bih voleo da podržavaju bežični režim,“ rekao je Soren “Bjergsen” Bjerg, League of Legends, TSM. „E pa sada, to više ne moram da želim!“

Bazirane na nagrađivanom PRO X setu slušalica, PRO X Wireless slušalice donose visokokvalitetne materijale, naprednu komunikaciju, precizan audio i potpunu slobodu koju donosi bežični režim. PRO X LIGHTSPEED Wireless slušalice su sada opremljene LIGHTSPEED wireless sistemom od 2,4 GHz, koji daje preko 20 sati rada baterije i ima domet od 42 stope.

„PRO X Wireless slušalice su važan dodatak našoj liniji profesionalnih slušalica za igranje igara“, rekao je Chris Pate, menadžer portfolija Logitech G PRO Line. „PRO X Wireless slušalice profesionalcima i budućim igračima eSports igara donosi vrhunski set bežičnih slušalica, pružajući im performanse, komunikaciju i udobnost koja im je potrebna, bez ikakvih žica ili ograničenja.“

Pored toga, novi set slušalica donosi napredan Blue VO!CE softver koji daje neverovatnu jasnoću zvuka i komunikaciju visokog kvaliteta u igri ili tokom strimovanja, PRO-G 50 mm drajver za oštar profesionalan zvuk, DTS 7.2 surround zvuk sledeće generacije koji omogućava bolje doživljenje situacija i udobnu podlogu od memorijske pene sa laganim dizajnom koji pruža sate udobnosti za duge periode vežbanja ili za gejming takmičenja.

Ključne karakteristike

 • Nagrađivani PRO dizajn: Dizajniran sa i za profesionalce. Visokokvalitetni materijali, napredna komunikacija, precizan zvuk.
 • LIGHTSPEED Wireless: Bežična opcija profesionalnog kvaliteta sa do 20+ sati pri jednom punjenju i dosledno stabilnom bežičnom konekcijom na razdaljini od 13+ m.
 • Blue VO!CE softver: Paket naprednih filtera za mikrofon omogućen je korišćenjem Logitech G HUB
 • PRO-G 50mm dizajn: Napredni PRO-G™ drajveri sa jedinstvenom hibridnom mrežastom strukturom donose snažno, kristalno jasno i precizno snimanje zvuka.
 • Vrhunska udobnost: Dovoljno udoban da se nosi satima, dok u isto vreme obezbeđuje veliku izdržljivost i pasivnu zaštitu od buke, prvoklasne slušalice od veštačke kože i velura sa podlogom od memorijske pene su uključene.

Dostupnost

Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED set slušalica za igranje igara će u zemljama gde ASBIS posluje biti dostupan u avgustu 2020. 

  Za više informacija posetite vebsajt.

  O Logitech G

  Logitech G, brend kompanije Logitech International, globalni je lider u blasti opreme za igranje za PC i konzole. Logitech G gejmerima svih nivoa pruža tastature, miševe, setove slušalica, podloge za miš i proizvode za simulaciju kao što su volani i džojstici koji su vodeći u industriji – što je omogućeno kroz inovativni dizajn, napredne tehnologije i veliku strast prema igrama. Osnovana 1981. godine sa sedištem u Lozani, Švajcarska, Logitech International je švajcarsko javno preduzeće izlistano na švajcarskoj berzi SIX (LOGN) i na Nasdaq Global Select Market (LOGI). Pronađite Logitech G na logitechG.com, kompanijskom blog-u ili @LogitechG.

  Logitech i druge Logitech oznake su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije Logitech Europe S.A i/ili njenih partnera u SAD i drugim zemljama. Svi drugi zaštitni znakovi su vlasništvo njihovih odgovarajućih vlasnika. Za više informacija o Logitech-u i njihovim proizvodima, posetite vebsajt kompanije na logitech.com.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.