Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

JoinU je dobio tri nagrade za konferencijski softver od strane G2

Januar 22, 2024

JoinU

JoinU je dobio tri nagrade za konferencijski softver od strane G2

Izvrsno rešenje Prestigio solutions-a za sale za sastanke JoinU, brend ASBIS Enterprise PLC-a, je dobio više nagrada u 3 kategorije: softver za video konferencije, Screen-sharing softver i softver za zakazivanje termina sale za sastanke

Veoma je važno naglasiti da je istraživanje izvršeno na raznolikom uzorku, uključujući mala i srednja preduzeća kao i velike kompanije.

JoinU je prepoznat kao jedan od softvera sa najboljim performansama u konkurenciji lidera u industriji koa što su MS Teams, Google Workspace, Zoom, Skype i Webex. Njegova efikasnost, okrenutost ka korisniku i svestranost je impresionirala, čineći ga idealnim izborom za komukacione potrebe poslovne komunikacije bez obzira na veličinu preduzeća, kao i za obrazovanje.

Tržišno ispitivanje lidera softvera za video konferencije je sproveo G2, najveća i najpouzdanija internet prodavnica softvera. 
Rezultati istraživanja kao i lista pobednika, uključujući JoinU, je nastala nakon rigorozne procene zadovoljstva kupaca koristeći algoritam koji uzima u obzir stvarne ocene korisnika.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.