Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Izašao je Windows Server 2022 i donosi inovacije u oblasti bezbednosti, hibrida i kontejnera

Septembar 16, 2021

Windows, Microsoft

Izašao je Windows Server 2022 i donosi inovacije u oblasti bezbednosti, hibrida i kontejnera

Početak prodaje Windows Server-a 2022 najavljen je za 1. septembar 2021., a sada je dostupan i u ASBIS-u

Windows Server 2022 je izgrađen na čvrstim temeljima Windows Server 2019 platforme i donosi brojne inovacije u tri ključne teme: sigurnost, Azure hibridna integracija i upravljanje te aplikacijska platfroma. Takođe, Windows Server 2022 Datacenter: Azure Edition pomaže u iskorišćenju prednosti Cloud-a kako bi korisničke virtuelne mašine bile ažurne uz minimiziranje zastoja u radu. Sa Windows Server 2022, korisnici mogu bezbedno nastaviti sa svojim radom. Omogućava i nove hibridne scenarije u Cloud-u, te modernizuje njihove aplikacije kako bi se zadovoljili rastući poslovni zahtevi.

Napredna višeslojna bezbednost

Postoje brojna bezbednosna poboljšanja koja su uvedena u Windows Server 2022. Korisnici mogu iskoristiti prednosti višeslojne sigurnosti sa Secured-core server i zaštićenom vezom. Sertifikovani serverski hardver sa bezbednim jezgrom pruža dodatnu bezbednosnu zaštitu koja je korisna protiv sofisticiranih napada. Sigurne veze su u srcu današnjih međusobno povezanih sistema. Obezbeđena povezanost u Windows Server 2022 dodaje još jedan sloj bezbednosti tokom transporta.

Hibridne mogućnosti sa Azure-om

Kupci biraju hibridni i “multi-cloud” pristup za digitalnu transformaciju svog poslovanja. Oni mogu povećati svoju efikasnost i agilnost pomoću ugrađenih hibridnih mogućnosti u Windows Server 2022 koje im omogućavaju da prošire svoje data centre na Azure lakše nego ikada ranije. Oni sada mogu da iskoriste prednosti usluga u Cloud-u sa lokalnim Windows Server 2022 povezivanjem sa Azure Arc-om.

SMB kompresija poboljšava prenos datoteka aplikacije komprimovanjem podataka dok su u tranzitu kroz mrežu.

Windows Admin Center za upravljanje Windovs Server-om 2022 nudi moderno iskustvo upravljanja sa novim preglednikom događaja i podrškom za proksi mrežne prolaze, za Azure povezane scenarije.

Fleksibilna aplikacijska platforma

Postoji nekoliko poboljšanja platforme za Windows kontejnere kao što su kompatibilnost aplikacija i Windows kontejner iskustvo sa Kubernetes-om. 

Započnite svoje putovanje sa Windows Server 2022!

Windows Server 2022 uključuje širok skup mogućnosti - kontaktirajte svog ASBIS komercijalistu već danas. 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.