Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Januar 16, 2023
ASBIS vebinar | 31. januar 2023. (10-11:30h CET)
Januar 16, 2023
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Januar 13, 2023
Procesori nove generacije isporučuju diferencirana rešenja i sisteme svojim ...
Januar 09, 2023
Giga Computing biće posvećen GIGABYTE rešenjima za preduzeća.
Partnerstvo ASBIS-a i PICA8 donosi na tržište IOT, ICT i otvorene mrežne proizvode i rešenja

Januar 05, 2023

ASBIS, PICA8

Partnerstvo ASBIS-a i PICA8 donosi na tržište IOT, ICT i otvorene mrežne proizvode i rešenja

ASBIS Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću na EMEA tržištu, i Pica8 Inc, vodeći inovator na polju softverskih rešenja za umrežavanje preduzeća iz SAD-a, sa zadovoljstvom najavljuju početak saradnje.

Saradnja dve kompanije omogućava pristup softverskom rešenju za otvoreno umrežavanje koje pruža fleksibilna okruženja za komutaciju preduzeća i donosi prednosti automatizacije mreže i značajne uštede, uključujući prednosti za poslovne mreže i “remote” kancelarije na ivici pristupa.

"Naši klijenti smatraju da je naša kompanija sinonim za najbolje i najtraženije ICT proizvode i rešenja, koja zadovoljavaju potrebe poslovnih klijenata ali i privatnih korisnika. Stoga visoko vrednujemo rešenja koja nudi Pica8, jer sada ih naši kupci mogu slobodno koristiti, u više od 56 zemalja,” rekao je Costas Tziamalis, zamenik izvršnog direktora ASBIS Grupe.

Pica8 je prva na tržištu korisnicima ponudila svičeve sa hardverski nezavisnim softverom za umrežavanje, koji su cenovno povoljniji u odnosu na skupe konkurentske proizvode” rekao James Liao, osnivač i direktor tehničkog sektora Pica8. “Partnerstvo sa ASBIS-om unaprediće naše poslovanje kroz rast portfolija proizvoda i širenje područja za plasman. Naši proizvodi su dizajnirani da omoguće besprekornu integraciju u okviru svih mrežnih okruženja, i pružaju dodatne opcije za prilagođavanje koje će korisnicima biti veoma značajne.”  

O kompaniji Pica8
Pica8 kompanija nudi softverske proizvode za otvoreno umrežavanje, a koji su pandan proizvodima kompanija Cisco, Juniper i Arista. Pica8-ov AmpCon™ Network Controller za centralizovano upravljanje i automatizaciju, i PicOS® Software svičevi za umrežavanje i bezbednost, uspešno su zamenili Cisco DNA Center i Catalyst svičeve kao i Juniper i Arista rešenja za kampus i data centre unutar Fortune 500 preduzeća. Pica8 ima preko 1.000 korisnika i posluje u više od 40 zemalja. Za više informacija posetite vebsajt kompanije: www.pica8.com.
 

O ASBIS Grupi
ASBISc Enterprises PLC je vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT, IoT i AI rešenja širom CEE, FSU i MEA zemalja. Kompanija je specijalizovana za distribuciju proizvoda sa dodatom vrednošću (VAD), B2B tržišnih rešenja i distribuciju ICT proizvoda od globalnih dobavljača. U saradnji sa liderima u IT industriji, stručni timovi ASBIS grupe konfigurišu hardverske proizvode i softverske elemente kao i usluge utemeljene na cloud-u i tehnologije za stvaranje komercijalno održivih rešenja u skladu sa potrebama partnera. Za više informacija posetite vebsajt kompanije: www.asbis.com.  

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.