Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Intel NUC 12 Extreme donosi hibridnu arhitekturu performansi u NUC faktor formu

Mart 04, 2022

Intel, NUC

Intel NUC 12 Extreme donosi hibridnu arhitekturu performansi u NUC faktor formu

Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC porodicu proizvoda

Intel je najavio Intel® NUC 12 Extreme (kodnog naziva Dragon Canyon) i Intel® NUC 12 Extreme Compute Element (kodnog naziva Eden Bay), visoko modularni desktop PC komplet dizajniran da pruži fenomenalne performanse za vrhunske igre i zadatke koji se postavljaju pred kreatore sadržaja. Sa najnovijim Intel Core procesorima za desktop računare 12. generacije, kapacitetom za diskretne grafičke kartice pune veličine, od 12 inča, i čitavim spektrom ulazno/izlaznih portova, uključujući Thunderbolt™ 4, Intel NUC 12 Extreme pruža vrhunske performanse i funkcije, u kompaktnom i modularnom obliku.

Intel NUC 12 Extreme po prvi put implementira novu Intel hibridnu arhitekturu performansi i matičnu ploču sa soketom u NUC liniju proizvoda. Za one koji žele moćan i kompaktan računarski sistem, te više svestranosti nego ikada ranije, Intel NUC 12 Extreme Kit je izvanredna opcija.

Zašto je to važno?

Najmoćniji Intel NUC ikada obuhvata nove revolucionarne funkcije, kao što su hibridna arhitektura performansi, pristup bržim PCIe interfejsima, ubrzanje vremena učitavanja, a sve to u uređaju koji možete uklopiti gde god da želite.

Napravljen sa fleksibilnošću na umu, modularni Intel NUC 12 Extreme Compute Element pruža entuzijastama mogućnost da kreiraju sopstvene konfiguracije, malih faktora forme, pritom dajući korisnicima mogućnost da budu kreativni i konfigurišu sistemski otisak baš po svom ukusu.

O njegovim čudovišnim performansama i malom otisku

NUC 12 Extreme nudi revolucionarne brzine sa Intel® Core™ i9 procesorima, do 12. generacije, sa osam jezgara performansi (P-jezgra) i osam Efficient jezgara (E-jezgra), te 24 logička jezgra i turbo pojačanjem, do 5,1 GHz maksimalne frekvencije.

Dodatne funkcije uključuju:

  • Intel® UHD grafika 770 (32EU)
  • Podrška za do 64 GB dual-channel DDR4-3200 MHz SODIMM
  • Podrška za PCIe Gen5 x16 grafičke kartice
  • Unazad kompatibilni sa PCIe Gen4 i Gen3 uređajima
  • Podrška za do tri PCIe Gen4 M.2 SSD-a
  • Dva Thunderbolt 4 porta, Intel® Wi-Fi 6E AX211, 10Gbps Ethernet port standard i dodatni 2.5Gbps Ethernet port na modelima zasnovanim na Intel Core i9 procesorima.

O dostupnosti

Intel NUC 12 Extreme će biti dostupan počevši od drugog kvartala 2022. godine, a više modela se očekuje tokom godine.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.