Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Intel NUC 11 Extreme Kit za vrhunsko gejming iskustvo

Avgust 05, 2021

Intel, PC, Gaming

Intel NUC 11 Extreme Kit za vrhunsko gejming iskustvo

Mini gejming PC donosi beskompromisne performanse

Intel je najavio Intel® NUC 11 Extreme Kit (kodnog imena “Beast Canyon”), visoko-modularni računar stvoren da pruži fenomenalno iskustvo gejminga, striminga i snimanja uživo. Sa najnovijim Intel® Core™ procesorima 11. generacije, podrškom za diskretnu grafičku jedinicu pune veličine, te čitavim spektrom I/O priključaka, Intel NUC 11 Extreme Kit pruža visoke performanse u igrama i glatke, imerzivne grafičke prikaze.


Kompaktni Intel NUC 11 Extreme Kit dizajniran je da pruži moćno i imerzivno gejming iskustvo. Zasnovan na performansama, povezivosti i modularnosti, Intel NUC 11 Extreme kit pruža neverovatno korisničko iskustvo, a u vrlo kompaktnom pakovanju.


Zašto je to bitno

Najbolji Intel NUC do sada donosi potpuno optimizovan računarski modul, kreiran kako bi gejmerima pružio jedinstvene i neponovljive performanse. Najnovije i najjače hardverske komponente su smeštene u kućište zapremine 8 litara, pa je model Intel NUC 11 Extreme Kit pun karakteristika koje se tipično mogu naći u mnogo većim gejming računarima i nudi mnoge prilagodljive opcije.

Malene dimenzije, masivne performanse

Samo je nebo granica uz 11.-u generaciju Intel® Core™ i9 procesora koji poseduje osam jezgara, 16 thread-ova, i frekvenciju rada do 5.0 GHz. Setovi su takođe dostupni sa otključanom 11.-om generacijom Intel® Core™ i7 procesora. Vredi navesti I druge značajne karakteristike:

  • Dva Thunderbolt 4 priključka, Intel Wi-Fi 6E, 2.5-gigabitni Intel® Ethernet priključak i interno napajanje od 650W.
  • Prilagodljiva i potpuno diskretna grafička kartica, do 64 gigabajta dvokanalne radne memorije i veliki kapacitet skladišta zahvaljujući prisustvu četiri M.2 slota.
  • Preklopni poklopac šasije za lakšu nadogradnju.
  • Tri velika i vrlo tiha ventilatora od 92mm koja hlade unutrašnjost tokom višesatnog igranja.
  • RGB osvetljenje sa mogućnošću izmene RGB logtipa znači da svaki model može imati svoj, vlastiti dizajn.
     

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.