Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Intel Arc grafike objašnjene u 60 sekundi

April 14, 2022

Intel

Intel Arc grafike objašnjene u 60 sekundi

Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni medijski mehanizam i Intel Deep Link tehnologiju.

30. marta 2022. godine, Intel je predstavio grafički hardver, softver i usluge visokih performansi, gejmerima i kreatorima širom sveta, a kroz diskretne grafičke procesorske jedinice nove Intel Arc A-serije. U nastavku je jednominutni pregled nekoliko stvari koje bi trebalo da znate o Intel Arc grafici, uključujući novu mikroarhitekturu za gejming visokih performansi, revolucionarni medijski mehanizam i Intel Deep Link tehnologiju za brže kodiranje i strimovanje.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.