Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

2022 Gartner® Magic Quadrant™ petu godinu za redom proglasio Infinidat liderom u Primary Storage kategoriji

Oktobar 27, 2022

Infinidat

2022 Gartner® Magic Quadrant™ petu godinu za redom proglasio Infinidat liderom u Primary Storage kategoriji

Infinidat, vodeći provajder rešenja za skladištenje podataka kod poslovnih korisnika, objavio je da je kompanija proglašena liderom u Gartner® Magic Quadrant™ u kategoriji primarnog storidža u 2022. godini. Ovim je kompanija obeležila petu uzastopnu godinu u kojoj je Gartner prepoznao Infinidat u sferi sladištenju podataka u Enterprise segmentu, uključujući četiri godine u primarnom storidžu Magic Quadrant™ kao i jednoj godini u Magic Quadrant™ u kategoriji diskovnih nizova kod skladištenja opšte namene.

Prema Gartneru, “Dobavljači u kvadrantu "Leaders" imaju najbolje kombinovane rezultate za sposobnost izvršenja i celovitost vizije. Lider na tržištu ima tržišni udeo, kredibilitet kao i marketinške i prodajne sposobnosti potrebne za usvajanje novih tehnologija i rešenja. Ovi dobavljači pokazuju jasno razumevanje tržišnih potreba, predstavljaju inovativnost i predvode opšte mišljenje sa jasno definisanim planom koji kupci i potencijalni korisnici mogu koristiti pri dizajniranju sopstvene infrastrukture za skladištenje kao i daljeg razvoja strategije. Osim toga, tržišni lideri prisutni su u tri glavne geografske regije, poseduju dosledne finansijske rezultate i veliku podršku svojih platformi svojih korisnika.” 

“Verujemo da je kontinuirano prepoznavanje Infinidat-a kao lidera u Gartnerovom magičnom kvadrantu za primarni storidž, rezultat naših napora da nastavimo da obezbeđujemo vrhunska rešenja našim poslovnim korisnicima. Pravi je momenat da nastavimo sa usavršavanjem kako bismo idalje mogli da isporučujemo najsavremenije poslovne platforme za skladištenje podataka i kibernetičku otpornost. Ovo važno priznanje od Gartnera ne samo da prepoznaje poverenje velikih preduzeća da implementiraju Infinidat, već takođe govori o vrednosti naše beskompromisne vizije usmerene na kupca i našoj sposobnosti da istrajno sprovodimo tu viziju,” izjavio je Phil Bullinger, CEO kompanije Infinidat. 

Povratne informacije od poslovnih korisnika i provajdera usluga vode ka jačanju vodeće pozicije Infinidat-a na tržištu storidža. Infinidat je dobio stotine recenzija krajnjih korisnika u okviru Gartner® Peer Insights™ kod Primary storage arrays skladištenja. InfiniBox™ SSA dobio je savršenih 5 zvezdica od mogućih 5, dok je InfiniBox® dobio je 4,9 zvezdica od mogućih 5. Takođe, 100% InfiniBox SSA recenzenata "preporučilo bi" InfiniBox SSA svojim kolegama i 97% InfiniBox recenzenta bi takođe "preporučilo" InfiniBox, što je više nego zadovoljavajuće mišljenje korisnika o Infinidat proizvodima.

 

Za više informacija o Infinidat proizvodima kontaktirajte nas putem mejla: vad@asbis.rs

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.