Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

IDC MarketScape proglasio je Pure Storage za lidera u okviru Distributed Scale-Out File System Worldwide.

Januar 31, 2023

Pure Storage

IDC MarketScape proglasio je Pure Storage za lidera u okviru Distributed Scale-Out File System Worldwide.

Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT industriji, Pure Storage pozicioniran je na lidersku poziciju u 2022. godini, za globalni distribuirani "scale-out file system".

Download here

Pure Storage

IDC ističe veoma uspešnu All-flash platformu proizvođača FlashBlade. Među glavnim prednostima platforme u izveštaju je istaknuto sledeće:

  1. Izuzetna funkcionalnost FlashBlade-a, koju krajnji korisnici veoma cene: „FlashBlade-ova lakoća primene proteže se od početne implementacije i obezbeđivanja skladištenja, do proširenja i nadogradnje sistema i neuspešne zamene komponenti”.
  2. Sposobnost pružanja konzistentnih performansi “at scale” zahvaljujući „svojoj arhitekturi metapodataka , dizajnu koji mu omogućava baratanje milijardama datoteka i objekata s jednako dobrim performansama za male i velike datoteke, kao i nasumičnim i sekvencijalnim pristupom”.
  3. CX, objavio je jedini nezavisno priznati NPS pre pet godina.

ASBIS je ponosan na to što je pouzdan partner Pure Storage all-flash sistema za skladištenje više od 4 godine i što distribuira ove proizvode vrhunskog kvaliteta na tržište Letonije, Litvanije, Estonije, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Azerbejdžana, Jermenije, Gruzije, Kirgistana, Tadžikistana, Turkmenistana, Uzbekistana i Kazahstana.

 

O kompaniji Pure Storage

Pure Storage rešenja omogućavaju SaaS kompanijama, pružaocima cloud usluga, kao i enterprise klijentima i korisnicima iz javnog sektora, da isporuče bezbedne podatke u realnom vremenu. Jedna od najbrže rastućih poslovnih IT kompanija u istoriji, Pure Storage omogućava korisnicima brzu primenu tehnologija nove generacije, uključujući veštačku inteligenciju i mašinsko učenje, kako bi maksimalno povećali vrednost svojih podataka i ostvarili konkurentsku prednost. 

Pure Storage, logotip "P", Evergreen, FlashBlade i Pure1 zaštitni su znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije Pure Storage, Inc. Svi ostali zaštitni znakovi ili nazivi navedeni u ovom dokumentu vlasništvo su svojih vlasnika. Za više informacija posetite sajt: www.purestorage.com.

O kompaniji IDC

International Data Corporation (IDC) je vodeća globalna istraživačka kompanija. IDC pruža usluge analize tržišta, savetovanja, istraživanja, predviđanja kao i konsultantske usluge kako bi pomogao klijentima u donošenju poslovnih odluka. IDC se fokusira na pružanje stručnih mišljenja, saveta i usluga za različite industrije, uključujući Cloud računarstvo, pametne telefone, pametne domove, AI, automatizaciju poslovnih procesa, digitalne medije, IoT i mnoge druge. IDC je članica IDG-a, vodeće svetske tehnološke medijske i istraživačke kompanije.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.